Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACEET23LATTA

nie wiem jak można lizać cipe przeciez to śmierdz i leci obrzydliwy śluz

Polecane posty

Gość FACEET23LATTA

i jeszcze czuć smród z d**y ja nigdy tego nie zrobie swojej dziewczynie

Gość gość
Przedewszystkim trzeba sie myc, dbac o higene intymna to nie bedzie smierdziec, ale takie analne lizanie jest obrzydliwe, czy penisa , czy ci, pke, fuj

Gość gość
co ty p********z prawiku

Gość gość
ehehe - racja, tez tego nie rozumiem

Gość gość
Bo jeszcze nie probowales

Gość gość
po co dyskutować z tą ciamajdą?

Gość gość
Ale pipsko jest brzydkie! To po prostu rozlazly rozowo - brunatny kapcior! Do tego wargi sromowe i inne oslimaczone warstwy i farfocle! Jestem kobieta i uwazam ze pipki sa brzydkie - i nie mowie tylko o wlasnej, ale na filmach, zdjeciach itp. To juz kootas jest troche bardziej urodziwy z wygladu gdy w stanie wzwodu, choc tez pieknoscia nie grzeszy. Dlaczego narzady plciowe tak brzydko wygladaja? Piekne sa np oczy, usta, zeby, wlosy, dlonie, biodra, stopy, niektore piersi.. Ale narzady plciowe - masakra! Najbardziej erogenne strefy a tak malo estetyczne! Meskie jadra chociazby - wiszace skorzaste worki z rzadkim opierzeniem gdzieniegdzie i do tego ten kolor, blee. Pisior - jakies nierownosci, zyly, wisi sobie takie cos.. A psiocha to juz wogole brzydactwo. Takie polaczenie poledwicy z ryba plaszczka. Jak patrze na zdjeciach na rozkraczone kuciapy i widze to mieso na wierzchu to kojarzy mi sie to rozwalonymi wnetrznosciami na stole operacyjnym.