Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu fajne i fajni 50 latkowie którzy

Polecane posty

Gość gość
Frida, ale janjuz mam zorganizowane zycie i dorosle dzieci:-)

Gość gość
Niektore dzieci siedza " na karku" nie dlatego, ze tak im wygodnie, tylko ze rodzice podcinaja im skrzydla, odbieraja poczucie wartosci, wprowadzajac w kompleksy, nie zdajac sobie z tego sprawy. " Pamietaj ze to ty mieszkasz u mnie, w MOIM domu i ma byc tak jak ja zdecyduje" A jak juz Ci wynajme mieszkanie, to tez ma byc tak jak ja chce.

Gość gość
to dlaczego dzieci same sobie nie wynajma mieszkania sory płace to wymagam

odwieczny temat.. albo - albo :) albo mieszkasz z kims i w jakis sposob musisz sie dogadac, albo idz na swoje. czy to mieszkanie rodzicow.. czy wspolnie z kims wynajete mieszkanie, pokoj w internacie, akademiku, hotelu.. wszystko jedno. nie mozna komus podciac czegos, czego nie ma. gdybys mial skrzydla, to bys nie pisal takich smutkow ;)

Gość gość
"Place to wymagam" Nie wazne dlaczego oni nie wynajmuja, wazne jest Twoje podejscie do tematu. Jestes wzorcowym przykladem rodzica, dla ktorego wazniejsze sa pieniadze niz dobre uklady z wlasnym dzieckiem. Nie " cos za cos". Tylko po prostu, bo chce Twojego dobra, w przyszlosci moze dostane je od ciebie. Pieniadze- Wladza. Problem wszechczasow.

Gość gość
Do fridy raz jeszcze: przeczytaj dokladnie moje posty, bo ciagle nie widzisz, ze nie pisze z pozycji dziecka.

nadzwyczaj interesujace.. jak mam cokolwiek ogarnac, skoro jak okiem siegnac pisza tu sami goscie.. to znaczy goscie jednego imienia "gosc".. skad mam wiedziec kto jest kto? ...nawet nie wiem kto do mnie pisze w tej chwili :) jesli nei piszesz z pozycji dziecka, tylko doroslego.. to przepraszam, moze zaczniemy jeszcze raz :) ... od imienia ;)