Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam nowa fryzure na krotko bylam dzis u rodziny i nikt nic nie powiedzil

Polecane posty

Gość gość

Jakby nie zauwazyl...czyli znaczy ze zle brzydko?

Gość gość
zapytaj się rodziny... skąd mamy wiedzieć? inna sprawa, że jak ja idę do fryzjera i decyduję się na jakiś kolor albo fryzurę to głęboko w d... mam to , czy rodzinie się będzie podobać. Mi się ma podobać

Gość gość
Właśnie ładnie i żal im d**y ściska . Uwierz mi :).

Gość gość
nie chcieli cię dołowac i woleli przemilczeć ,babochłopie :classic_cool:

Gość gość
Chcialam zrobilam ale jakos szczegolnie nie jestem zachwycona..podoba mi sie..chcialam sprobowac krotkie i mam..ale jak nie uslyszalam nawet slowa o scielas wlosy..czy masz krotkie..tylko kazdy patrzyl na mnie i nic to w sumie nie wiem..ma powiedzial ze ladnie ale juz niewiem czy tylko dlatego zeby nie bylo mi przykro

Gość gość
dokładnie, kobieta w krótkich włosach to dla mnie babochłop i w zasadzie kobietą być przestaje.Sorry, ale tak jest właśnie, kobieta urodzi i od razu ścina się na krótko bo tak wygodniej. Ciekawe co na to Twój mąż, pewnie też przemilczał:o Współczuję mu :o

Gość gość
Odezwaly sie konskie przetluszczone ogony.

Gość gość
dokładnie, kobieta w krótkich włosach to dla mnie babochłop i w zasadzie kobietą być przestaje. ojej, weź no się nie popłacz. Jakbyś nie wiedział, to nie ch... decyduje o tym, że facet jest mężczyzną. A mężczyźni nie przezywają cudzych , krótkich włosów na babskich forach

Gość gość
Bo nie każdemu pasują krótkie włosy,a właściwie to mało komu.Baby są dziwne,naoglądają się w gazetach i myślą,ze będą wyglądać tak samo w tej fryzurze jak modelka z gazety:O pewnie ci nie pasuja takie włosy no i co ci miał ten mąż powiedzieć?pewnie teraz biedak nie może się doczekac kiedy ci odrosną...

Gość gość
pewnie teraz biedak nie może się doczekac kiedy ci odrosną... no tak , biedak. Oj jaki biedulek, może niech się biedaczysko jeszcze utopi z rozpaczy . A to musie, strata, krzywda stała, oj, oj , oj, życie mu runęło.

Gość gość
Bo nie każdemu pasują krótkie włosy,a właściwie to mało komu.Baby są dziwne,naoglądają się w gazetach i myślą,ze będą wyglądać tak samo w tej fryzurze jak modelka z gazetypechowiec.gif pewnie ci nie pasuja takie włosy no i co ci miał ten mąż powiedzieć?pewnie teraz biedak nie może się doczekac kiedy ci odrosną... x No jak masz dzioba jak pyza to ci nie pasuje.

Gość gość
Z krótkimi włosami jest w uj roboty.Długie zwiążesz w kitę,rozpuścisz,zrobisz warkocz ,koka,cokolwiek...a krótkie ....wstajesz rano i każdy kłak w inną stronę sterczy,zawsze trzeba ułożyć bo inaczej robi się gniazdo na łbie.

Gość nieoswojony
niezauwazyli pewno,

Gość gość
18:05,głupia jesteś.Nie ma znaczenia czy jesteś szczupła czy przy kości.Tu decydują inne czynniki.

Gość gość
Z krótkimi włosami to tak jak z kolorem,nie każdemu pasuje czarny,blond czy rudy.

Gość gość
Dorocie Gardias i Halle Berry pasują tylko krótkie.. Ale one mają piękne, regularne rysy i aksamitne buzie..

Gość gość
baba w krótkich włosach jest bleeee.Nie dziw się,że postanowili milczeć:O

Gość gość
Na stu przepytanych facetów,93 potwierdziło,ze wolą kobiety z długimi włosami.

Gość gość
Musiałabys miec piękną regularną twarz żeby ładnie wyglądać w krótkich włosach

Gość gość
zależy są kobiety które lepiej wygalają w krótkich niż długich, nawet bardziej sexy, potrzebne są tutaj regularne rysy, opcje sa dwie bo nie znam twojej rodziny albo wyglądasz super, i to zazdrość albo nie najlepiej i dlatego nic nie mówili

Gość gość
Moja koleżanka nie za ładna,miała piękne,grube,mocne,błyszczące,ciemne długie włosy...coś jej odbiło i obcięła je...wygląda jakby miała masywny hełm na głowie:O bardzo się oszpeciła i dodała sobie lat.

Gość nieoswojony
kobieta musi miec dlugie wlosy,to w koncu kobieta<3

Gość gość
Gdyby wyglądała ładnie i byłyby tam zazdrośnice,to specjalnie by jej mówiły,że źle żeby ją zdołować i dać upust swojej złości,ale skoro nikt nic nie pisnął to znaczy,ze kiepsko i nie chcieli jej dobić.

Gość gość
niekoniecznie wiem jak nieraz się odstrzelę:) to w rodzinie męża nic nie mówią

Gość gość
"kobieta musi mieć długie włosy,to w końcu kobieta" :-D A facet mający długie włosy to w końcu facet,czy nie?

Gość gość
Na stu przepytanych facetów,93 potwierdziło,ze wolą kobiety z długimi włosami. na sto przepytanych kobiet 93 potwierdziły, że wolą facetów z grubym f.... I co teraz zrobisz biedaku?

Gość gość
kobiety maja to do siebie, że jak jest źle to zaraz coś powiedzą, jak jest ok to milczą bo je zazdrość zżera

Gość gość
Bo krótkie fryzury są do bani. Widocznie wyglądałaś hmm niekorzystnie?

Gość gość
Widoczne za piękną nie jestes