Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak sił i motywacji do zycia

Polecane posty

Gość gość

Witam musze się wygadac najlepiej właśnie nieznajomym. Mam już dość nie układa mi się w ogóle życie prywatne. Cały czas z tego powodu mama się mnie czepia ze koleżanki młodsze juz mają chłopaków a ja nie. Problem polega na tym że pochodzę z rodziny biedniejszych i wstydzę się zaprosić chłopaka do domu jak mam to zrobić nie mam nawet łazienki w domu. Man z tego powodu straszne kompleksy. Zawsze czułam się gorsza z tego powodu. Ludzie mi dokuczali. A i w domu nie ma zrozumienia cały czas oo mnie jadą. Nigdy nie słyszę dobrego słowa. Chociaż ze mieli by za co mnie chwalić pracuje uczę się ale nie nie man chłopaka o tylko cały coś słyszę o tym. Po prostu boje się rozczarowań za dużo ich było. Czy ja naprawdę nie mam prawa do szczęścia. Czy wszyscy patrzą tylko na to co człowiek posiada ??

Gość gość
masz prawo i olej kompleksy. Ja nie mam prawa, bo je miałem i spiee... Przed tobą jest szansa. Ja jestem przegrany

Gość gość
Wiem ze musze z tym walczyć ale gdy już jest na dobrej drodze ktoś sprowadza mnie na ziemię i doluje zero dobrych słów zero

Gość gość
Jeśli komuś zależy to nie będzie miał z tym problemu. Nie każdy musi mieć pieniądze.

Gość gość
daj spokój ze związkami-nie warto-już tyle razy żalujesz,po co kolejny raz zalowac

Gość gość
Ale większość patrzy na to niestety. A i jeszcze ludzie jak to na wsi i bo pani córka chłopakami się nie interesuje i wszystko się nakręca

Gość gość
Ale człowiek potrzebuje tej drugiej osoby do szczęścia. Moc do kogo się przytulić

Gość Chłopakzwawy
Hej, sam aktualnie studiuję, mieszkam w akademiku i jeśli chcesz wiedzieć, to podziwiam, że sama pracujesz. Mogę wiedzieć skąd jesteś?

Gość gość
A czy to ważne skąd jestem nieważne :)

Gość Chłopakzwawy
Szkoda, bo chętnie bym Cię poznał, wydajesz się być na prawdę fajną dziewczyną.

Gość gość
Nawet mnie nie znasz a ty skąd jesteś ???

Gość Chłopakzwawy
Jestem z Kielc, studiuję w Warszawie Zgadza się nie znam Cię, dlatego logicznym jest to że chcę Cię poznać, skoro zaciekawiłaś mnie swoim podejściem.

Gość gość
Daj jasno do zrozumienia, że to jest Twoje życie i raczej nic do tego rodzinie czy masz chłopaka, czy nie. Powiem Ci tak, osoby, które patrzą na status materialny nie są warte uwagi. Ostatnio miałem się przełamać i zagadać do fajnej dziewczyny, po czym okazało się, że ona jest z tych co lecą na kasę.

Gość gość
Ale oni są starsi z czasów gdy to rodzice i swatanie decydowali o losie swoich dzieci i nie potrafią zrozumieć ze czasy się zmieniły

Gość gość
pieniądze są ważne uroda jest ważna ale bez przyzwoitości, uczciwości, empatii to będzie i tak źle ja raczej miałbym odwrotny problem, gdyby dziewczyna była zamożna, bo czułbym się głupio jeśli dziewczyna podobałaby mi się, to nie ma to dla mnie znaczenia, ile ma pieniędzy to jest śmieszne ubrać się, można dzisiaj za niewielkie pieniądze, nie zależy mi na markach, raczej na tym, by było trochę sexy nie zrażaj się, bo wciąż na świecie są ludzie, którzy nie mierzą innych stanem posiadania miej tylko oczy szeroko otwarte :)