Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczywista przewaga kobiet ze wschodu nad rozpieszczonymi, roszczeniowymi Polkami

Polecane posty

Gość gość
Moje zdanie. Polki i Czeszki sa najpiekniesze:-) pamietam Rodowiczke i Urszule Sipinska z tamtych lat ech:-) niema piekniejszych kobiet ,ta Czeszka co spiewala "na kr***lowym zamku hej tudaczku hej:-) to czeszka tez se pikna kobia:-) ech te lata niewucom . Sare pamieta ie Karela Gota? Ma mama domyslam sikala w majty ciotki tesz :-) to byly czasy:-) a teraz :-( szkoda gadac . Gup na gupieotparty. Ide sie wuzygac

Gość gość
zawsze patrze na to, czy facet cos ma i czy mi cos da, pomoze, zalatwi jak nie to niech spada jestescie nic nie warci taki bedzie patrzyl, zebym pracowala ciezko, wszystko zalatwiala sama, nic z niego nie miala i jeszcze mam mu dac dooopy :D a kysz

Gość gość
I odwrotnie - jest duża przewaga mężczyzn ze wschodu nad rozpieszczonymi przez mamusie Polakami. Ukraińcy, Białorusini, Rosjanie i Azjaci są tacy męscy ;)

Gość gość
panowie nie dajcie się wkręcić - atak wściekłych bazyli KAFE to nie jest ogół polek, miedzy naszymi rodaczkami są zai...e okazy, nieudacznice z kafe się nie liczą, to tylko wybrakowane ogniwa. A emat choc bolesny to jednak brutalny - na czasie. Skromność to cnota, kobiety zza Bugu znają to słowo, nasze pannice raczej nie.

Gość gość
Polki nie nadają się już do niczego. Te pasztety, wyglądające dobrze tylko w makijażu mają już totalnie narąbane we łbach.