Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krystian199

Moja dziewczyna nie chce sexu.

Polecane posty

Na wakacje zeswatałem się z moją ukochaną. W piątek minie nam 5 miesięcy i wszystko było by wspaniale gdyby nie to ,że nie zrobiliśmy jeszcze ani jednego kroku w temacie łóżkowym. Oczywiście już na początku związku próbowałem działać lecz zawsze słyszałem "Nie chce zrobić czegoś czego bym potem żałowała" lub "Nie chce jeszcze tego robić". Spasowałem na jakiś czas próbując coś od czasu do czasu lecz zawsze musiałem zadowolić się piersiami i powstrzymać swoje instynkty. Ostatnio chciałem przeprowadzić szczerą rozmowę lecz gdy zapytałem czy chce to niedługo zrobić odpowiedziała "nie wiem" i tyle było z naszej rozmowy. Uważam ,że sex jest wspaniałym zjawiskiem który odbywany przez kochające się osoby jest niewyobrażalnie przyjemny oraz zbliżający dlatego nie mogę jej zrozumieć. Połowe tego sylwestra chcemy spędzić sam na sam i zastanawiam się czy to nie odpowiedni czas by odbyć nasz pierwszy stosunek. Ja mam 17 Ona 16 :]

Gość gość
no i dobrze ona jest za młoda na sex :(

Gość gość
może nie chce zostać nastoletnią matką...

Po ślubie, drogie dziecko. No jesteście jeszcze za młodzi. Na razie hartuj prącie w zimnej wodzie.

Gość gość
dziewczyna sie szanuje i poprostu nie chce tego i tak z nia do konca zycia nie bedziesz wiec nie chce tego czegos zmarnowac...za mloda kochany za mloda :D moze psychicznie tak ,ale ona sama nie wie :) a gdybyscie wpadli wzialbys odpowiedzialnosc za dzidzi ? :D

Gość gość
Ja miałam 16 lat jak straciłam dziewictwo i do dzisiaj tego żałuję.

Nie jest za młoda. To jest piękne w młodości. Pierwsza miłość. Pierwsze zbliżenie z kochającą osobą. Poza tym moja przyszła żona jest bardzo dojrzała i o dekady wyprzedza swoje towarzystwo :]

Gość gość
ja zaczęłam w wieku 15 lat i straasznie żałuję :( Dalej jestem z tym samym chlopakiem. mam teraz 21 lat;) Nie naciskaj, jeżeli Ci na niej zależy. Pozabawiajcie się w łóżku ręcznie czy tam oralnie, ale gdy ona bedzie chciała to Ci o tym powie, albo sie wypnie i tyle...

Ktoś wspomniał ,że może nie chce zostać nastoletnią matką. Inna osoba zapytała czy wziął bym odpowiedzialność za dziecko. Odpowiem ,że nie jestem głupi i umiem się zabezpieczać. A gdyby nawet zaszła by w ciąże czego oczywiście teraz nam nie życzę to szukał bym roboty i dali byśmy radę. Kocham ją nad życie i gdyby się tak zdarzyło to było by we mnie jeszcze więcej miłości :]

Gość gość
skoro ją tak kochasz to uszanuj jej decyzje

Gość gość
gratulacje chlopie !!! jestes naprawde odpowiedzialny, ale nie pospieszaj jej bo mozliwe ze bedziesz naciskal i przegniesz i poprostu odejdzie..

Szanuje jej zdanie po prostu pochodzę ze starszego otoczenia i przywykłem do tego , że każdy tam uprawia sex i nie jest to temat tabu. Sam chciałbym spróbować tym bardziej ,że mam idealną kobietę którą kocham.

Gość gość
dzieciak jestes

Gość gość
Dziecinko,zbastuj...ona ma czas. Znajdź sobie starsza jak chcesz pobzykac.

Gość gość
Przywilej młodości ...czyli zdaje się że wszystko wie i rozumie. Ja jestem tolerancyjnym ojcem który ma dwie nastoletnie córki i tak natarczywego chłopaka względem córki pewnie bym nakopał w dupę. :)..bo jak uważe że jebanie to jest sens życia tzn że nic nie wie i jedyne co może dać dziewczynie to zawód miłosny.

Gość gość
ja mialam 15 lat jak sie bzyknelam ze swoim (teraz juz mezem). Mimo tego ze tyle lat jestemy razem nie ukrywalam tego prze nim ze bylo to przynajmnej o 3 lata za wczesnie. Dla dziewczyny to ma ogromne znaczenie z kim idzie do lozka. takze nie nalegaj na nia. moze to przyniesc odwrotny skutek.

Gość gość
poczekaj za nia,moze naprawde nie ejst gotowa!!!