Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ FACET MNIE PRZEZYWA PO NAZWISKU.

Polecane posty

Gość gość

Tak jak juz wyżej napisałam.Facet (jesteśmy razem rok)w złości przezywa mnie po nazwisku,obraźliwie.Jak mu zwrócę uwagę to mówi ze przecież takie mam nazwisko,a w szkole tez mnie przezywali i żyje.Ze jak mi sie nie podoba to mogłam dawno zmienić.Czy on mnie kocha naprawdę.Jakie jest wasze zdanie.Jesli o mnie chodzi ja go nie przezywam ani żadnych przykrości nie robię.

Gość dorota was pocieszy
nie przejmuj się. jestem pewna, że przestanie wraz z ukończeniem 16stego roku życia:-)

Gość gość
Po nazwisku to po pysku,wiec lej,lej,lej

Gość gość
On ma 26lat,to nie jest gowniarz.Tylko dlaczego mi to robi?

Gość gość
Olej dziada:D

Gość gość
Dlatego to robi bo mu na to pozwalasz ? Do czego potrzebny ci taki d**ek ? nazywasz go swoim facetem ,ale on nigdy nie byl twoj :( im wczesniej to zrozumiesz ,tym lepiej dla ciebie.

Gość gość
Powiedz mu, że nic Ciebie przy nim nie trzyma. Że jesteś z nim, bo myślałaś, że razem będzie Wam przyjemnie spędzało się czas. Ale jeśli on sprawia Ci przykrość, to już przyjemnie nie jest i może czas zastanowić się nad rozstaniem... Jeżeli choć trochę mu zależy, to go to otrzeźwi.

Gość gość
A grabki w piaskownicy tez Ci zabiera?

Gość gość
zostaw go, zostań z nami, broken cię przytuli, a fiku nauczy zarywać brunetów, poza tym nauczysz się gotować... reszty nie zdradzę :)

Gość gość
a jak masz na nazwisko?

Gość gość
Słyszałam, że ludzie są bardzo czuli na punkcie swoich nazwisk. W sensie gdy ktoś szydzi z nich. Nie wiem jak np. ludzie moga miec na nazwisko F iut

Gość gośćszarik
Pewnie masz hujowe nazwisko! Jakbyś miała Koniecpolska,to miałby większe pole manewru. Ale to nie Twoja wina.

Gość gość
Albo pipkoooooo znam taka jedna z belfastu :)

Gość gość
Mnie tez przezywali , jak sie wkurzę na meza to tez wołam na niego po nazwisku :(

Uwielbiam gdy to robisz. Założyłaś temat o mnie że się dałem nabrać tak dałem lecz gdy było bardziej niegrzecznie nie uwierzyłem że to ty

Gość gość
Oyworzyliście mi oczy ,dzieki.Nie jestem smarkulą.Zaczeło mnie to zastanawiac coraz częściej.On nie widzi problemu.Mowi,ze wszystko wyolbrzymiam,ze nie znam żartów.Nie napisze jakie mam nazw.bo ktoś mnie moze skojarzyć.W podstawówce zdarzały sie przezwiska,liceum i studia okey-normalni ludzie.A ten robi sobie pośmiewisko z mojego nazwiska.Nie wyjdę za niego.

Gość gośćszarik
On już dawno wyszedł za ciebie.

Gość gość
I jeszcze zapomniałam dodać ze nie tylko ja mam nieciekawe nazwisko.A Niemen,Połomski,Solorz-Żak,oni tez kiedyś mieli inne nazwiska.B.Szyc tez zmienił-on akurat miał wcześniej normalne.

Gość gość
Tak,nie zostane jego zona.Wscieka sie ,bo to odwlekam.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.