Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wolą dużo starsze kobiety. Skąd się wzięła ta moda na MILFy ?

Polecane posty

Gość gość

na portalach randkowych, erotycznych, forach facec***iszą ze szukają starszych, dojrzalych, im starsza tym lepsza, kobiety po 40-50tce co drugi marzy o kobiecie w wieku swojej matki skad sie wziela ta moda ?

Gość gość
faceci lubia mlode

Gość gość
kobieta po 40? blee :O skrzypiące kości, sflaczała skóra, cycki na brzuchu, cellulit, ramiona jak u słonia, uda to samo, cała pomarszczona, a feee :O

Gość gość
kobieta po 40? blee xxx no tak, wejdz sobie na jakiś portal erotyczny, randkowy, męskie forum to zobaczysz, ze co drugi chce dojrzałą a nie młodą :O To wyglada tak, ze faceci do 30-35 lat marzą o starej, a po 40stce im sie odmienia i szukają małolat z gimbazy i liceum :D

Gość gośćliza
Jestem po 40 i NIC mi nie wisi.,nie mam brzucha,zmarszczek.,Tak się ma jak się dba..niezależnie od wieku.

Gość gość
Jak patrzę na moją sąsiadkę z córką to wcale się nie dziwie. Córka w mocnym makijażu, w nie dopasowanym ubraniu, leginsach i wylewajacym się brzuchu. Mamusia to zadbana ok 35 do 40 lat. Fajna figurka, elegancka, piękne włosy. Wydaje mi się ze dziś młode dziewczyny są bez figury.

Gość gość
"kobieta po 40? blee pechowiec.gif skrzypiące kości, sflaczała skóra, cycki na brzuchu, cellulit, ramiona jak u słonia, uda to samo, cała pomarszczona, a feee" xx przeciez nie o takich kobietach mowa, tylko o zadbanych. ty opisujesz jakiegos leniwego, roztylego bezmozga.

Gość gość
rozejrzyj się, 95% jest takich, 5% to dbające o siebie singielki prezeski, businesswoman, panie do towarzystwa, prostytutki albo kochanki, reszt to pomarszczone śmierdziuchowate przepocone brzydale :O

Gość gość
uu a sobie pochlebia :D młodszy z mamuśką :classic_cool: wasze babcie sa straszne nawet operacje niewiele zmianiaja :D

Gość gość
mam w swoim otoczeniu wiele kobiet po 40 i 50, ktore nie sa spoconymi, pomarszczonymi niedbaluchami, tylko bardzo zadbanymi,******iwymi, wesolymi, ladnymi, szczyplymi lub z jedynie odrobina pulchnosci babeczkami :) nie wygladaja jak 20, ale wygladaja super, z klasa, sa na luzie, pewne siebie, zadowolone z zycia, doswiadczone, wszechstronne. takie cos dziala na facetow i mlodsi za tym szaleja. takie kobiety nie sa dla mlodszych praktycznym materialem do zwiazku, ale chlopacy uwielbiaja je uwielbiac i oddawac sie z nimi uciechom cielesno-intelektualnym.

Gość gość
ha ha piszesz tak bo chcesz którąś przelecieć, kobiety w tym wieku są paskudne

Gość gość
nie chce zadnej przeleciec, bo sama jestem kobieta, mlodsza od nich, ale potrafie docenich ich piekno i wartosc :)

Gość gość
z tym, ze to sa kobiety swiatle, wyksztalcone, zadbane, miastowe. nie jakies kotleciary z szara twarza, co pieka ciasta na niedzielne popoludnia i wpylaja kartofle i swiniaki na okraglo.

Gość gość
stare babony nie mają są bezwartościowe, piękna w nich tyle co w zmywarce do naczyń :O

Gość gość
ale cham