Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robicie jakieś ozdoby naturalne na choinkę?

Polecane posty

Gość gość

Ja się z w tym roku wkurzyłam - w zeszłym pół choinki się wysypało na podłogę bo kot co chwilę pod nią łaził, ocierał się i ogonem strącał igły no i oczywiście roznosil po całym domu... Więc w tym kupiłam sztuczną choinkę - chciałam tą super z odlewu (PE)a nie z folii ale najtańsza 300zł a facetowi uszczelka w silniku poszła i 2-3 tyś zł naprawa więc kupiłam taką z lepszej foli niestety - ale się nic a nic nie sypie. Do rzeczy, mimo że jest to choinka sztuczna to na pniu naturalnym i coś tam nawet pachnie ale to nie to samo i chciałam sobie to zrekompensować naturalnymi ozdobami i... zamówiłam pierniczki śliczne, powiesiłam szyszki naturalne - chce wysuszyć plastry pomarańczy z goździkami , korą cynamonu i anyżem. I dalej nie mam już pomysłów... co by tu jeszcze dorzucić. Może starczy? Mam też kokardy satynowe w kolorze ecru. Zastanawiam się nad piórkami?

Gość gość
Kota wysusz i powies, całkiem ciekawy pomysł:-)

Gość gość
A powiem Ci że chętnie bym to zrobiła - ale to kot mojego lubego ;/

Gość gość
Ja z synkiem robię zawsze łańcuch z popcornu (mówisz, że ma być naturalnie).Cukierachy można powiesić. Fajnie mienią się jak zapalisz lampki. Tylko co na to wszystko rzeczony kot?

Gość gość
O pomysł z cukierkami jest dobry - tyle że one nie pachną. Ale myślę że moga wyglądać fajnie. A kot nic nie podejrzewa ;D

Gość gość
my na choince wieszamy plasterki pomarańczy, cytryny. One pięknie się prezentują na żywej choince. W tym roku kupiliśmy nowe energooszczędne lampki LED i ozdobiliśmy nimi choinkę i dom. Pięknie wyglądają te Ledowe lampki. Kupiliśmy je w sklepie internetowym https://www.24sklep.pl/ który specjalizuje się w rzeczach elektrycznych.

Gość gość
a mnie sie bardzo podobają ozdoby choinkowe z szyszkami.

Gość gość
ja tez takie lubie i powiem szczerze ze wolałabym 2 raz BN niż wielkanoc

Gość gość
Ja chyba tez. Jednak BN ma wyjątkowy klimat. A co do ozdób , to ja w tym roku kupiłam sobie sporo naturalnych ozdób. Sama nie mam talentu do takich rzeczy. W tym sklepie internetowym http://www.virpol.pl/ można dostać szyszki naturalne i bardzo fajne ozdoby na korze.