Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy codziennie zmieniacie reczniki?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie jak czesto wymieniacie reczniki, oraz czy uzywacie oddzielnego do higieny intymnej, stop

Gość gość
Owszem-dziennie mam 3 reczniki-do twarzy, okolic intymnych i ciala-stopy nie sa jakos odrebnie jeszcze traktiwane

Gość gość
Owszem-dziennie mam 3 reczniki-do twarzy, okolic intymnych i ciala-stopy nie sa jakos odrebnie jeszcze traktiwane

Gość gość
Raz na kilka tygodni, jeden ręcznik do wszystkiego. W końcu jak się wycieram to już jestem czysta.

Gość gość
Tak 2 razy dziennie rano inny wieczorem inny

Gość gość
Ja mam jeden ręcznik do wszystkiego, zmieniam go co kilka dni.

Gość gwoli wyjasnienia
Mamy z mezem oddzielne reczniki. On ma tylko jeden (na wlasne zyczenie, haha), ja mam trzy. Jeden tylko do twarzy, jeden intymny i trzeci do reszty. To tak na codzien. Jak biore prysznic to biore zawsze nowy recznik i wycieram nim wszystko (od gory do dolu, haha) i potem idzie on do prania. Nie ma zadnego suszenia.

Gość gość
Chyba bym zwariowała jakbym miała codziennie zmieniać ręczniki, non stop pranie i prasowanie :/

Gość gość
codziennie, to najwyżej malutki ogólny ręcznik do rąk, bo to jest jednak trochę obrzydliwe, zwłaszcza jak w domu jest kilka osób plus jeszcze goście, to taki ręcznik nie może przecież tydzień leżeć. i nie za bardzo rozumiem idei posiadania oddzielnych ręczników do róznych części ciała- chyba że ktoś walczy z grzybicą, trądzikiem itp albo sie nie myje dokładnie tylko przeciera tymi ręcznikami.. czasami oddzielny do włosów się przydaje co najwyzej

Gość gość
8 razy x dzień 4 x raz po raz i 2 x po 2 x.