Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie mamy doradźcie w kwestii wózka

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, chcę kupić wozek 2w1 w rozsądnej cenie. Może mogłybyście mi polecić coś fajnego? Jak również jakiś dobry sklep internetowy w którym mogłabym zakupić wózek.

Jestem mamą dwójki dzieci i obie moje córki miały wózki używane. Pierwsza z nich jeździła w wózku po mojej chrześnicy. Wózek został przywieziony z Holandii, na trzech kółkach ( w Polsce jeszcze takich nie było ) i kosztował majątek. Niestety nie sprawdził się zupełnie. Noszenie go po schodach było katorgą, a załadawany zakupami był wprost nie do udźwignięcia. Także drogi nie znaczy praktyczny. Drugi wózek kupiłam na giełdzie za jakieś symboliczne pieniądze ( coś ok. 100 zł). Lekki, poręczny, amortyzowany, z dużymi kołami, co w przypadku naszych dziurawych chodników i półmetrowych krawężników świetnie się sprawdziło. Byłam bardzo zadowolona. Reasumując, moim zdaniem wózek naprawdę nie musi być drogi. Ważne, by był lekki, zwrotny, miał wspomniane duże, najlepiej pompowane koła i dla wygodny jakiś koszyk.

Gość gość
Ja mam camarelo carera 3w1, kosztował ok. 1500 zł, więc 2w1 coś ok. 200 zł mniej. Ogólnie bardzo fajny, lekko się prowadzi, zwrotny :) Duża gondola co było u nas plusem bo córka urodziła się spora, jeździła w gondoli 5 miesięcy, teraz w spacerówce od prawie 3 miesięcy i też fajnie, ale jedno co mi przeszkadza to spacerówka jest tak osadzona, że dostęp do tego kosza na zakupy jest trochę ciężki. Poza tym polecam

ja kupiłam wózek w sklepie z wózkami nie przez internet,w Krakowie sklep sie nazywa lonex,3 w 1, 1650 zł mozna kupic 2 w 1 za 1400 gdzies, sa bardzo fajne,wygodne wczoraj odebrałam i jestem zadowolona,przy 1 dziecku kupowałam uzywany za 1000 zł,i w tedy brałam bo ładny nie znałam sie i potem żałowałam dosc ze ciezki to źle sie prowadziło,a teraz ju wiem jakiego potrzebowałam i znalazłam:)

ja kupowalam wozek 3 w1 ale zestawy 2w1 tez byly jestem bardzo zadowolona bo wozek sie swietnie sprawuje ,wygodny duze kola i zwrotny duza gondola maly sie miescil do 7 miesiaca a spacerowka tez bardzo fajna rozklada sie na plasko, dobrze oslonieta mam maxi cosi mura plus 4

wlasnie pisalam w innym watku tak jak osoba wyzej o murze, jak dla mnie powinnas byc zadowolona :) a co do sklepu internetowego- najlepiej 'obczaic' wozek w jakims sklepie stacjonarnym a potem poszukac na necie- czasem sa o wiele tansze :)

ja najpierw ogladalam mure w smyku, ale tam dosc drogo bylo a na porownywarkach znalazlam duzo taniej

Mura z maxi cosi to wózek na każdy teren, sprawdza się zarówno w mieście jak i na wsi, jest bardzo stabilny i łatwo się go prowadzi, mam murę i jestem zachwycona