Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udało wam się kiedyś upiec udka w piekarniku tak żeby nie były

Polecane posty

Gość gość

surowe w środku? bez uprzedniego obgotowywania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no pewnie! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zawsze mi się to udaje, musisz piec dłużej w mniejszej temp.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ok. to na jak długo i na ile ustawiacie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nigdy nie udało mi się upiec udek tak, żeby były surowe w środku. fajny jest rękaw do pieczenia, mięso jest soczyste i kruche.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja: rozgrzany piekarnik (180 stopni) powiedzmy kilogram udek około godziny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dzięki!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zasada pieczenia drobiu- kg/godzinę plus 30 minut. Oczyw to wart średnie. w zal od temperatury , czy kura nadziewana itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×