Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy mają telewizor w salonie

Polecane posty

Gość gość
Ze są nienormalni. W końcu telewizor powinno się mieć w łazience :P

Gość gość
plebs und motloch and robole i parobasy i frajernia i nied***by to sa!

Gość gość
Dokładnie, kto to widział mieć w salonie tv :O

Gość gość
żal,tv tylko w kibelku zamiast gazetki

Gość wiktoria741
Ha ha ha ale pytanie :D Jak dla mnie telewizor w salonie to norma. gdyby był w sypialni to bym się zastanawiała czy to normalne i po co to komu. My mamy niewielką plazmę i chcemy ją zawiesić na ścianie. Znalazłam już uchwyty na http://www.uchwyt.pl/ i teraz czekam aż mąż wróci z delegacji i go zawiesi :D

To głupcy. Telewizor jako narzędzie ogłupiania człowieka nie powinien zajmować centralnego miejsca w domu. Przecież ja sobie wolę książkę poczytać niż czyjegoś bełkotu słuchać.

Gość KacperoooRR
Dla większości osób telewizor w salonie to coś normalnego a ja go nie mam i w ogóle nie żałuje!Jak mam ochotę sobie coś obejrzeć to zdecydowanie wolę odpalić laptopa i włączyć telewizja-online net bo mam u nich wykupiony pakiet i jak najbardziej mi takie rozwiązanie odpowiada.

Gość gość
wy/pier/dalaj ze spamem kur/wo

@dziewiędziesiąt dwa czyli jestem głupcem bo gram na konsoli i oglądam filmy na dvd z wygodnej kanapy? :D

Gość gość
???? Że są normalni??? No ja nie wyobrażam sobie salonu bez rodzinnego oglądania filmów w zimowe wieczory. Może jest coś ze mną nie tak... ale serio sobie nie wyobrażam :) U mnie w salonie jest nawet małe kino domowe z projektorem BenQ W2000 i ekranem projekcyjnym od Viz-Art. Ba mam nawet taką windę do projektora http://www.viz-art.pl/oferta/windy-do-projektorow/. Może głupio się chwalić, ale duma rozpiera :D A w sypialni też mamy z żonką TV i wręcz nawet uważam, że to świetny pomysł. Jak leci jakiś horror to mogę żonkę przytulić, żeby się nie bała :D