Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gariela

Czy miłość wygasa do końca?

Polecane posty

Gość gość
No ja sie zauraczam na okretke :) Zakochalam kilka razy. Pokochalam rowniez no ale coz... Teraz sama i trzeba jakos dalej zyc ;)

Gość gość
ja kochałam prawdziwie..kocham nadal tylko raz jedyny i nikogo wiecej ani wczesniej ani pożniej.kocham bezgranicznie.

Gość gość
gość dziś ja kochałam prawdziwie..kocham nadal tylko raz jedyny i nikogo wiecej ani wczesniej ani pożniej.kocham bezgranicznie. x A jestes z nim w zwiazku ? Czy to milosc niespelniona ?

Gość gość
no wlasnie już pisalam że niespełniona ..marzę o zwiazku znim:-(

Gość gość
Bezgranicznie, a tacy odgrodzeni. Dobre.

Gość gość
nie nabijaj sie ja naprawdę cierpię..stsle o nim myśle nie potrafie sie skupic na niczym przez to..bardzo tesknie...to nie jest smieszne.

Gość gość
Nie. To nie jest smieszne ale posmiac sie nie zaszkodzi a wiesz czemu? Bo co nam innego pozostalo :)

Gość gość
Też racja.

Gość gość
No cóż... Mnie też ktoś zranił bardzo i długo nie mogłam się pozbierać... Przeszło mi jakoś pół roku temu, czyli 4 lata po rozstaniu... Rzadko teraz o nim myślę.

Gość gość
gość dziś no wlasnie już pisalam że niespełniona ..marzę o zwiazku znimsmutas.gif x Mysle ,ze gdybys sprobowala z nim byc i gdyby okazalo sie ,ze niepasujacie do siebie to odkochalabys sie szybko ;) Sprobuj , zobacz , po co marnowac zycie na cos co jest tylko zludzeniem ;)

Gość gość
Zawsze warto spróbować...

Gość gość
przeciez wiem ze warto i wiem ze nie odkochalabym sie bo to uczuciestale rosnie juz tyle lat mimo ze z dala od niego.

Gość gość
"Czekac na cos co moze... moze nigdy nie przyjsc"

Gość gość
Ja to mam dziwną sytuację. Jestem z facetem na odległość. Kilka lata. Rzadko się widujemy, jak się widujemy to głównie sex. Jest miło, itd. Na odległość głównie telefony. Raz jest do rany przyłóż, mówi, że kocha, a za chwilę, że do siebie nie pasujemy. Nie kumam tego...

Gość gość
hmm.wy mavir sex,a ja z nimnie mam nic nawet kontaktu z nim nie mam.:-(

Gość gość
Moze kocha cie pomimo, ze do siebie nie pasujecie?

Gość gość
Mamy sex, mamy dużo, ale nie rozumiem jego podejścia.

Gość gość
sam sex?wiec to nie miłość a jedynie poządanie ktore z czasem wam przejdzie i nie zostanie nic poza tym..wiem co mowię.

Gość gość
Nie wszystko mozna zrozumiec. I tak kazdy rozumie na swoj sposob.

Gość gość
gość dziś Moj mówił ,ze kocha ale nic nie robił ,żebyśmy razem zamieszkali :( A to praca ,a to egzaminy . Widywalismy się co pol roku , super seks , godziny na telefonie i czekanie aż zdecyduje się na bycie razem. Teraz mnie przeszło , odsuwam się a on szaleje . Postaw sprawę jasno , albo mieszkamy razem albo koniec , inaczej nigdy się nie dowiesz czy jemu zalezy . Ja zrobilam to za późno :( bo balam się ,ze odejdzie a teraz juz we mnie wypalilo się :(

Gość gość
Miłość też może jest. Sama nie wiem. Może ja się po prostu czepiam. Może to przez tą odległość się tak dziwnie z tym czuję?

Gość gość
We mnie powoli też się wypala. Mówię mu, żebyśmy zamieszkali razem. On na to, że o niczym innym nie marzy, że za miesiąc. Mija miesiąc, że jednak za dwa i tak ciągle. Ja już jestem zmęczona. Może rzeczywiście powinnam odpuścić.

Gość gość
Któregoś dnia przejdzie samo , obudzisz się ze złego snu a on zostanie z ręką w nocniku. Był jego czas mógł to wykorzystac ale ludzie doceniają co mieli dopiero po stracie :(

Gość gość
4.30..Marzena to Ty prawda?wiem że Ty.

Gość gość
Już miałam odpuścić. Powiedziałam mu, że odchodzę. Nawet mnie to nie zabolało. Zaczęłam się rozglądać za kimś innym, a on wtedy się obudził ze swoimi wyznaniami. Ja głupia w to uwierzyłam, a teraz widzę, że robi ze mną, co chce...

Gość gość
odpowiesz? to Ty czy nie Ty?

Gość gość
Moj teraz chce żebym wszystko rzuciła i przyjechała do niego , wierze mu ,ze mnie kocha. Tylko ,ze ja już nie mam siły , nie mam juz tej energii co kiedyś , a co będzie jak nam nie wyjdzie to doczego ja wrócę :(

Gość gość
Rozumiem cię doskonale. Ale z jednej strony, sama myślę albo wóz albo przewóz. A teraz to już sama kurna nie wiem.