Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gariela

Czy miłość wygasa do końca?

Polecane posty

Gość gość
wygasa ! do końca !

Gość gość
Aleśta sie rozspisali:-)

Gość gość
"gość 2014.12.23 gość dziś Kochasz go nadal ". Niestety to prawda. Kocham go nadal. To bardzo dziwne, bo on udaje, że mnie nie zna, gdy się przypadkiem widzimy. A dziś odkryłam, że zrobił coś, co jest wyraźnie skierowane tylko do mnie, bo dotyczy tylko nas obojga i tego, co się między nami wydarzyło. I wiedział, że się o tym dowiem, bo na tyle dobrze mnie zna. Nie wiem zupełnie, co o tym myśleć i jestem skołowana. Nie spodziewałam się czegoś takiego i nie wiem, po co to zrobił. Gościu, tamtych mężczyzn nie oszukiwałam. Tyle czasu minęło od zakończenia mojej znajomości z tym mężczyzną, że zdołałam się po tym pozbierać i być gotowa na coś nowego. Długo to trwało, ale w końcu przychodzi czas, kiedy wiesz, że już nic z tego nie będzie i wspominanie ani uczucia nic nie dadzą, a życie płynie dalej i poznajemy nowych ludzi. Dałam im szansę, zakochałam się i byłam wobec nich uczciwa. Dawałam im z siebie wszystko, co najlepsze, moja miłość do tamtego nie miała wpływu na tamte związki. Gdyby miała, to bym się z nimi nie spotykała. Dopóki czułam, że nie potrafię nawet o nikim innym pomyśleć i dać mu swojego serca, a to trwało bardzo długo, to się z nikim nie wiązałam. I też łatwiej byłoby mi o nim zapomnieć, gdyby nie to, że przez to podobieństwo mimo tak dużej odległości i tak na siebie wpadamy na ścieżkach życia. To się samod dzieje, mimo że tego nie chcę. Bo łatwiej o kimś zapomnieć, gdy się go nie widuje. A dziś jeszcze dotarła do mnie nowa wiadomość, związana z nim, której zupełnie się bym nigdy nie spodziewała. I jak tak można żyć normalnie i po prostu zapomnieć, że ktoś taki był w naszym życiu? Po co mi o sobie przypomina w taki sposób? Nie wiem i nie chcę wiedzieć, mam już dość. Bo wiem, że nie chce ze mną być, czyli wszystko inne to tylko coś, co mnie rani.

Gość gość
No, rozpisali się. :)

Gość gość
Ale temat bardzo interesujący.