Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was zidentyfikował kiedyś kogoś z kafe? Czy trudnio jest o to?

Polecane posty

Gość gość
Ale jak tu samo prostactwo wchodzi to czego wymagać. Kultury? Co najlepsze, sama czasem ostro komuś coś powiem, czy od idioty wyzwę jak zupełnie p******i 3 po 3 - jednak jestem dorosłą i biorę odpowiedzialność za te słowa, nie krytykuję też bez powodu a nie płaczę "a bo to forum takie jest, buuuuu, bo ja chce się wyżyć, a oni mówią, że spam "wy szmaty" jest zły buuuu".

Gość gość
Dokladnie,czego wymagac ? Lepiej sie slownie wyzyc na anonimowym forum,niz krzywdzic ludzi w realu.Znam takich.

Gość gość
Ja nie wierzę że takim osobom wyżywanie się wystarczy, prędzej czy później wyjdzie to w realu. A znajac życie to już wychodzi skoro ktoś nie rozumie, że obraźliwy spam jednak nie jest na miejscu, to jak zrozumie, że w realu źle się zachowuje?

Gość gość
moim zdaniem powinni identyfikować i robić naloty tym którzy piszą o gwałtach i mordowaniu kobiet. Kilka miesięcy temu taki d**ek zabił kilka kobiet bo winił je za to, że...żadna go nie chciała (zginęły kobiety których nie chciał). Wcześniej publikował tego typu treści, nigdy nie wiadomo co siedzi w chorym umyśle psychopaty.

Gość gość
gosc 20:03 Zalozmy ze ublizasz komus (bo robisz to czesto) dajac upust swojej frustracji tutaj, bo przeciez w realu nie podejdziesz do dowolnej osoby aby ja zbluzgac poniewaz jestes zbyt tchorzliwa i boisz sie aby w pysk nie wylapac. Wystarczy, ze jedna osoba tutaj ci nie odpusci, a cale tabuny tubylcze oleja twoj jad. Ta osoba moze wyciagnac cie na priva, udawac przyjazna aby spotkac sie w realu, lub po emailu probowac czegos dowiedziec sie na twoj temat. Co zrobisz kiedy staniesz oko w oko z tym ktoremu jechalas na forum ? Myslisz, ze ten ktos zadal sobie mase trudu aby pic z toba herbatke ? buhahaha Ja np.rozpoznaje cie po stylu i pamietam jak ponizalas mnie zupelnie bez powodu w mojej ocenie.

Gość gość
i tutaj prawdopodobnie z kimś mylisz bo niewiele się tu udzielam i jestem raz na ruski rok ;) zresztą jak pisałam czasem się komuś oberwie, aż tyle czasu to jednak nie mam. Ale spoko, możesz wyróżnić mój styl spośród setek ludzi+drugie tyle projektów, wręcz by mi to imponowało. Możesz mnie za to obarczyć - to jest coś z czym mogę się pogodzić. Ale przypisuj sobie swoje cechy innym ludziom jak masz ochotę, jednak ja w realu z wyrażaniem swojego zdania nie mam problemu. aczkolwiek w tym wypadku jest słowo przeciw słowu i co zrobisz? zaczniesz mi wpierać, że kłamię, że w ogólę prześladuję Ciebie i innych i tego typu pierdoły? no właśnie, więc co chcesz udowodnić? że masz racje bo uważasz że masz racje?

Gość gość
Projekcje to akurat ty stosujesz. Nie interesuje mnie material ktory zalinkowalas, ani twoja nieudolna proba wybielania sie, bo nie wierze w twoje nawet jedno slowo. Rozpoznaje twoja dzialalnosc po stylu i dobrze pamietam co pisalas na moj temat aby mnie zdyskredytowac bo taki kaprys mialas. To tak jakby podejsc do dowolnej osoby na ulicy i dac jej w pysk za to ze oddycha. Bez odbioru, bo nie dam sie w nic wciagnac i dostajesz odemnie ignora od tej chwili.

Gość gość
no to mam się bać, czy nie? i za co mozna dostac prokuratora, bo nie wiem?

Gość gość
jeżeli załozyłabym temat pt. 'KURWA.' i w opisie napisałabym: i tyle w temacie. Bezpersolnany, bez treści, bardzo ogólny. Pisany z poziomu gościa niezalogowanego. Za to też grozi prokurator?

Gość gość
Jesli ktos zbyt powaznie traktuje to forum,to sam jest sobie winny.Zawsze sie przypaleta jakis debilek,ktory bedzie oczernial jakas osobe,bo taki kaprys ma.Ja bym tutaj np nigdy nie prosila o jakas rade w jakiejs waznej sprawie,a juz na pewno nie zwierzala sie z jakis bardzo osobistych rzeczy.Forum to traktuje jako odskocznie-ale nie otwieram sie przed nikim,bo nie wiadomo,kto jest moim odbiorca.Moze to byc potem wykorzystane przeciwko mnie.Dlatego jak ktos mnie tutaj obrazi,to nie biore sobie tego do serca,bo i tak nic o mnie nie wie.

Gość gośćlila
NIE, NIE GROZI ZA TO PROKURATOR DZIECKO

Gość gość
nicka nie mozna obrazic i zgodnie z litera prawa nic nie mozna z tym zrobic. A kto jak odbiera forum to jest jego prywatna sprawa.

Gość gość
Mojego chlopaka kolega jest tu mod...... i podal mu informacje skad pisalam kiedys tam,bo moj z ciekwawosci chcial wiedziec co tu wypisywalam pod starym nickiem :D tak,ze gdybym chciala to wszystko moge wyciagnac

Gość gość
na ulicy tez jezeli ktos zostanie pobity, bo akurat tamtedy przechodzil to jest sam sobie winien bo zbyt powaznie potraktowal spacer.:D

Gość gość
gosc 21:33 genialne, wyciagaj info na temat piszacych, a ja juz skrina zrobilem bo bez zastanowienia to napisalas. haha

Gość gość
Tylko,ze to jest forum,w dodatku forum,ktore tylko debile biora na serio.Dlaczego porownujesz to do sytuacji w realu ?

Gość gość
akurat modem facet był tylko pare razy, i to kilka lat temu ;)

Gość gość
Buhahahaha jakiś koleś zaufał babie, a teraz prace może stracić jak coś ujawni o kafeteriankach :D:D

Gość gość
21:40 gosc -to ty tak to widzisz, a ktos moze widziec to zupelnie inaczej. Rozumiesz ? A za pomowienia nawet w internecie mozna beknac zgodnie z litera prawa. Wyobraz sobie jak ktos wrazliwy dobije sobie do glowy np.twoje przykre slowa na jego temat i dopusci sie z tego powodu nieudanej proby samobojczej, to ty odpowiadalabys przed prokuratorem. Skrajnosc, ale tak wlasnie to wyglada w swietle prawa.

Gość gość
Ze co,ze osoba szuka pomocy na takim forum ?Na taka glupote chyba nie ma lekarstwa.

Gość gość
gosc 22:04 nie wiem jak inni, (ty zdaje sie nie zrozumialas o czym napisalem, moze dlatego ze jestes zbyt miałka) ale ja nie szukalbym tutaj porady nawet w kwestii psa i za kase bo balbym sie o jego zdrowie patrzac po tym jak wiekszosc kobiet nisko upadla.:D

Gość gość
A co ty robisz na takim "mialkim" forum?Najwyrazniej takie srodowisko ci odpowiada,wiec o czym my mowimy ?:D

Gość gość
Ja m o d k e zidentyfikowalam i to pare razy.

Gość gość
Ja nikogo nie zidentyfikowałam :D a mialam takie momenty jak np. byłam chora i sporo kafe przeglądałam. Ale dziwię się czasem jak ludzie opisują w szczegółach jakieś zdarzenie np. "Wczoraj na imprezie rodzinnej szwagierka się na mnie obraziła za to i za to" albo "kuzynka chciała mi dzisiaj wcisnąć wózek za tyle i tyle" no to sorry :D jak tu się nie skapnąć? ale to i tak mało, często są tutaj opisane sytuacje z dużo większą ilością szczegółów. Od razu widać... może mam szczęście, ze nikt z moich bliskich nie jest tak głupi, żeby dać sie zidentyfikowac na takim forum :D.