Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

die Schlumpfe

Czy poprawnie skleiłam te zdania po angielsku?

Polecane posty

Gość gość
1.Zostałem oszukany przez państwa Firmę. I was cheated by your Company. 2.Żądam zwrotu pieniędzy I demand a return of my money. 3.Wakacje były kiepskie. The holiday was awful. 4.Źle się u Państwa Czułem. I’ll be at your felt. 5.Jedzenie było okropne. The food was terrible. 6.Zapraszam Ciebie na swoje urodziny. I would like to invite you to my birthday. 7.Będzie spotkanie z naukowcem. There will be a meeting with the researcher. 8. Siódmego lipca odbędzie się spotkanie naszej grupy z kursu angielskiego w Londynie On 7th July there will be our group meeting of English course in London 9. Tematem spotkania będą bajki The meeting will be fairy tales. 10. Musisz wziąć ze sobą laptop You have to bring your laptop. 11. Nikt z nas nie ma laptopa None of us has a laptop 12. Na Twoim laptopie będzie oglądać bajki On your laptop will be watching cartoons 13. Po spotkaniu razem wrócimy do domu. We will get home together after the meeting. 14.Pojedziemy moim autem We will go by my car. 15. Chciałbym Cię zaprosić na spotkanie naszej grupy I would like to invite you to our group meeting. Nie gwarantuje 100% poprawnosci!

Gość gość
ta...zdania nie umiem złożyć. Leniem jesteś a nie zdania nie umiesz złożyć :/