Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy mam damski wytrysk czy popuszczam mocz

Polecane posty

Gość gość

Czasem gdy długo się mnie pieści to mam damski wytrysk ale to najczęściej gdy robi się to długo, powoli i raczej delikatne, wtedy czuję jak zalewa mnie ciepło, którego kompletnie nie kontroluję. Gdy mój facet to zobaczył wkręcił sobie, że musi mi tak robić cały czas. Na dodatek robi to strasznie szybko i mocno aż kilka razy tak go zamoczyłam ale teraz nie jestem pewna czy to to samo, bo przyjemność nie była taka sama jak przy powolnym długim pieszczeniu, coś ze mnie poleciało ale nie wiem czy nie był to mocz przez zbyt mocne pocieranie łechtaczki, sama już nie wiem a jemu się nie da przetłumaczyć, że to nie wyścigi i wolę raz a długo i powoli. Czy damski wytrysk też lekko czuć moczem? Tym bardziej jak miałam takie coś kilka razy pod rząd?

Gość gość
Squirt to wytrysk na odległość, może być kilka razy, a nawet więcej, dopóki nie przestanie Cie tak pieścić, nie ma zapachu moczu.

Gość gość
Toco to jest ten squirt jesli nie mock I skad sie bierze? Swoja droga popatrzylbym na cos takiego

Gość gość
http://ona-i-on.wieszjak.polki.pl/seks/305778,Co-to-jest-kobiecy-wytrysk.html# XX To taki bajer dla szczęściarzy:D Facet się tym podnieca, że doprowadził do tego, choć to większa zasługa kobiety, poprostu jest tak skonstruowana, myślę, że osiagają go kobiety, które są bardzo wrażliwe na dotyk i są bardzo namiętne:P