Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buu__

Denerwuje mnie jak kobieta mówi, ze jest "pulchna" albo, ze ma "krągłośći'

Polecane posty

Gość gość
znowu cię zabodło? :)

Gość gość
Co do wykształcenia: "Prawda boli co?" :P Wszyscy tu lubią patrzeć na ból d**y :P

Gość buu__
Wow, jakie wy jesteście wszechmogące, po wypowiedziach poznajecie jakie kto ma wykształcenie.

Gość gość
a wiesz buu, że normalni ludzie nie mają tak silnych emocji z tak błahych powodów. Chore nerwy można leczyć- daj sobie szansę :)

Gość gość
wszechwiedzące , nie wszechmogące :P

Gość buu__
I to i to pasuje do kontekstu zdania ;)

Gość gość
po wypowiedziach widać kto jest spasiony.90 % kafeterianek.Wmawiajcie sobie grube jest piękne.Dla was ciąża jest doskonałym pretekstem aby żreć bez opamiętania , i później to kontynuować.W stanach roi się od grubasów.W Polsce też zaczyna."Piękne inaczej"."Puszyste" , "krągłe" piękne xxl .Chyba w waszych oczach.

Gość gość
^sama prawda.

Gość gość
Haha, dokładnie, zgadzam się z autorem. Większość bab z nadwagą lub u jej progu tak siebie określa.

Gość gość
Wow, jakie wy jesteście wszechmogące, po wypowiedziach poznajecie jakie kto ma wykształcenie. x No, niestety, słomę wystającą z butów widać od razu.

Gość buu__
^hahaha zaraz zesikam się ze śmiechu. Możemy porozmawiać o moim wykształceniu jeśli tak bardzo chcesz ;)

Gość gość
Oj tam ,oj tam gruby to gruba świnia A chuda to szczapa Prawda w oczka kole ????

Gość gość
Grubas to grubas, człowiek gorzej traktowany, bo na to zasługuje.

Gość gość
Pisałam juz o rozdziawie hipopotama... Drogie grubaski. Jak w każdym innym nałogu, aby z niego wyjść, trzeba się do niego przyznać. Jestem w nalogu tytoniowym, teraz tylko na e-papierosie, i kryję się po kątach, w miejscach odosobnionych, by nie urażać estetyki tej pani, dla której obrzydliwe jest, jak komuś coś z ust, itp. Dla mojej estetyki najibrzydliwszym jest wspomniany wyżej rozdziaw hipopotama, z lubością, namiętnością prawie orgiastyczną. Wyglada to tak, jakb ktoś się masturbował publicznie- taki sposób gryzienia, oblizywania, przyglądania się temu gofrowi z górą smietany z takim uwielbieniem, namaszczeniem, rozkoszą... TO dla mnie jest obleśne i obsceniczne. Jesli kogoś razi cos w ustach, to mnie wlasnie TO. Razi moje poczucie estetyki, bo ze swoim nałogiem grubaski się obnoszą publicznie. Ten nałóg widać po tych trzęsacych się zwałach sadła, a do tego po zbyt obcislym ubiorze, który jeszcze bardziej podkreśla otyłość.