Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę niskiego i chudego faceta, bo taki nie gwarantuje bezpieczeństwa

Polecane posty

Gość gość

Gdy napadną nas chuligani, gangsterczy albo po prostu niezwrownowaznie psychicznie windykatorzy czy narkoman na ulicy, ktorych pelno...to co taki maly chudy chłopczyk zrobi ? bedzie piszczał ? Facet o wzroscie 170 cm jest latwym celem i ofiarą, faceta 190-200 raczej nikt nie zaczepi, nawet gdy bedzie mial spokojny ugodowy charakter, podobnie wysoka postawna kobieta nie jest dobrym celem tylko niskie A wy co o tym myślicie ?

Gość gość
dlatego ja jestem za powszechnym dostępem do broni

Gość gość
Jestem na tyle silna i rozsądna ze nie potrzebuje bodyguarda

Gość gość
Ja znam historię, że został pobity chłopak o wzroście 190 kilka cm i waszą teorią możecie sobie podetrzeć tyłek :P

Gość gość
Miło, bo mieszczę się w granicach 190-200, ale siła nie zależy od wzrostu, ze szczupłymi też różnie bywa, liczy się technika... czasami rozmiary robią wrażenie i odstraszają czasem nie.

Gość gość
Widze ze wiele dziewczyn ma dziwny tok myslenia co z tego ze bedziecie z wysokim koksem jak nie jeden maly chudy sie znajdzie co da mu rade

Gość gość
dlaczego nie chcesz? schowa ci sie za pletzy to przezyje :D

Gość gość
Ja jestem niski i chudy dlatego jestem samotny i sie tne

Gość gość
a propos tematu kogo szybciej zaczepia chuligani faceta 183 cm wzrostu , 78 kg czy faceta 183 cm wzrostu, 117 kg

Gość gość
facet, którego opisałaś w temacie to 90 % mężczyzn a i 95% w krajach zachodnich. Mało jest % takich wysokich osób powyżej 190 cm wzrostu. Zresztą zdarzenia, które opisałaś zdarzają się rzadko chyba, że mieszkasz w afryce i krajach 3 świata. Wielu znakomitych bokserów ma poniżej 190 cm wielu atrakcyjnych mężczyzn też ma 190 cm a to wasze gonienie za większym i coraz większym jest już zbiorowym obłędem nie mającym najmniejszych podstaw logiki.