Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakimojplan

czy to dobry plan, żeby znależć sobie faceta z 15 lat starszego, dużo zarabiając

Polecane posty

Gość atakimojplan

dużo zarabiającego. Taki mój plan na przyszłość, mam 17 lat.

Gość gość
nie znajdziesz takiego. wszyscy faceci chcą bzykać za bajery, nic przy żadnym nie skorzystasz

Gość gość
nie będę Cię obrażać choć przyszło by mi to niesamowitą łatwością, zważając na to, że jesteśmy w Internecie. czy naprawdę młode dziewczyny są tak leniwe? czy musicie swoją głupotą na każdym kroku udowadniać, że kobiety są nic niewarte. czekają tylko na gotowe, lecą na kasę? matko i córko. mam 22 lata i od zawsze wiedziałam, że na swój sukces, szczęście czy dobrobyt zapracuję sama. nie otwierając nóg do kąta odpowiadającego włożeniu członka przez zamożnego mężczyznę. wbijcie sobie to do głowy. jesteście coś warte!

Gość gość
Faceci może i kombinują jakby tu podupczyć jak najmniejszym kosztem za to kobiety tak samo kombinują jak tu najdrożej swoją dupę sprzedać. I kto tu jest większą dziwką?

Gość gość
ty 22 latka wracaj do szkoły to się nauczysz czym różni się konto od kąta

Gość gość
@up chyba nie zrozumiałeś jej wypowiedzi

Gość gość
Dobry :)To Twoj czas,juz nigdy nie bedziesz tak mloda. Tylko ze tez patrz na wygląd, dopasowanie ogólne zeby nie bylo rozczarowania a nawet wstrętu ktory przychodzi w związkach z rozsądku...