Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

O co chodzi mojemu podszywaczowi?

Polecane posty

http://f.kafeteria.pl/temat/tu-palenie-surowo-wzbronione-p_6101693 http://f.kafeteria.pl/temat/ide-dzisiaj-na-podrywy-ubieram-kiece-i-lece-p_6101705 Co to ma właściwie być? to ma być śmieszne? on próbuje jakoś nieudolnie naśladować mój styl pisania? jest chory psychicznie? o co mu chodzi, wybiera jakieś losowe zdania do tych swoich podszywów? Przecież to jest tak bez sensu, że aż boli :-o

Gość gość
Ja uwielbiam ją. Ona tu jest i tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że porwę ją i w sercu schowam na dnie. /x2 Moja dziewczyna patrzy często w oczy me i nie ukrywam sprawia to przyjemność. Jak ją kocham tylko moje serce wie, gdy mnie całuje, oddałbym niejedno. Jej ramiona ukojeniem dla mnie są, bo przy niej czuję jak smakuje miłość i każdą chwilę pragnę ofiarować, bo jest tego warta, nic się nie zmieniło, bo ja pragnę jej jej, bo pragnę jej jej, booo.. Ja uwielbiam ją. Ona tu jest i tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że porwę ją i w sercu schowam na dnie. /x2 Boo, ja pragnę jej jej, bo pragnę jej jej, booo.. Ja uwielbiam ją. Ona tu jest i tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że porwę ją i w sercu schowam na dnie. /x2 I cherish her . She is here and she's dancing for me ‘cause she knows that I ll snatch her and I'll hide her at the bottom of my heart X2

Gość gość
jaka mądra ta Mizantropia i taka niewinna

Myślisz, że mam zamiar naśladować twój arogancki styl pisania? Nigdy w życiu. Moim celem, było zrobienie z ciebie pośmiewiska i to widocznie mi się udało bo tak naprawdę to ty za mną latasz jakbyś nie widziała sensu życia poza kafe, a do tego ta osoba na którą się kreujesz, nie masz w ogóle do niej dystansu, właśnie to jest przekomiczne jak w prosty sposób zrobiłem z ciebie przewrażliwioną idiotkę. Ludzie ciebie nie lubią za pewne cechy o których tych wiesz tylko nadal głupio zadajesz pytania w stylu 'o co mi chodzi, przecież ja jestem z******ta i oryginalna'. Tyle :)

Gość gość
analizując teksty i reakcję na innych wpisy dot Mizantropii zachodzi obawa , że mamy nas forum z dziewczyną chorą na chorobę Aspergera.