Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja sobie to wkręcam ?

Polecane posty

Gość gość
Nie będę już odpowiadać człowiekowi ze skrzywiona psychiką. Dla niego/niej przytulenie i macanie to jedno i to samo :O

Gość gość
Spokojnie, temat kretyna podniecił.

Gość gość
A wracając do sedna sprawy : czyli nie mam zwidów, nie wymyślam sobie, tylko zostaje zmienić lekarza ? :(

Gość gość
Wg mnie nie masz zwidów :D Ewidentnie mu się podobasz. A co z tym zrobisz to już sama wiesz najlepiej.

Gość gość
Popros o skierowanie do innego. Ta sama zasada. Ty nie placisz , on cie ma... tego... przytula. Zaoszczdzisz kupe kasy. Zapytaj swojego faceta czy w agencji bys tyle za mac.. .....przytulanie dostala.

Gość gość
Hej, ostatnio natrafiłam na nową stronę z licytacjami nowych sprzętów elektronicznych,jak wejdziecie to zobaczycie że wiekszość aukcji kończy się kapitalnym cenami dla licytujących:) Spytacie a raczej powiecie oszustwo itp:) pomału wszystko wyjaśnię wg mojego rozumowania:) Aby licytować trzeba zakupić kredyty jednym kredytem zawsze podbijamy cenę przedmiotu o 10groszy Koszty kredytów są następujące: 10 kredytów-6zł sms 50 kredytów-25zł przelew 200 kredytów-90zł przelew 500 kredytów-219zł przelew i teraz najważniejsze wg analityków serwis ten posiada około 8 tysięcy aktywnych licytujących którzy wpłacaja minimum 100zł miesięcznie każdy na wykup kredytów to daje sumę 8000x100 =800000zł :) aukcji w miesiącu jest średnio 100 licząc że każdy przedmiot ma wartość rynkową 2 tysięcy wychodzi: 100x2000 =200000zł wpłaty -nagrody = 600000zysku dla serwisu :) wychodzi na to że jest to dla nich bardzo opłacalne:) Ja od dziś się tam rejestruje i powalczę w licytacji bo bardzo mnie to kusi :) pozdrawiam link do strony: http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Gość gość
A wracając do sedna sprawy : czyli nie mam zwidów, nie wymyślam sobie, tylko zostaje zmienić lekarza ? x Rozważ, bo piszesz, że dobry specjalista. To twoja decyzja.

Gość gość
Specjalista bardzo dobry, ale chyba nie jestem dla niego tylko pacjentką, a to w układzie pacjentka-ginekolog nie idzie w parze ;-)

Gość gość
A prbowałaś z nim o tym porozmawaiać?

Gość gość
A co jesli nastepnemu bedziesz musiala placic za wizyty? Przytulanie taniej cie wyjdzie.

Gość gość
Próbowałam. Wtedy on obracał wszystko w żart :) A co do drugiego gościa : przecież nie chodzi mi o to, żeby nie płacić na litośc pańską, tylko o normalne wizyty

Gość gość
za normalne wizyty sie placi. ty nie placilas to facet moze tak robic.

Gość gość
Dla ścisłości : zawsze chciałam płacić ! Zawsze. Raz nawet to już była istna komedia w gabinecie, bo ganiałam za nim z pieniędzmi w dłoni,w końcu zostawiłam je na biurku,to znowu on mnie ganiał :D Tragedia :D Ale i tak nie zamierzam więcej do niego chodzić, bo to jest nienormalne.

Gość gość
Może Cię wytypował na pacjentkę pro bono :D A tak serio to dziwna sytuacja.

Gość gość
Tak Cię adoruje od 5 lat ?Same korzyści,kupę kasy zaoszczędziłaś. Za 5 lat zaprosi Cię na kawę :)

Gość gość
no ja sie nie dziwie , ze mamy taki maly przyrost naturalny , jak to wszystko trwa 5 lat i nic a nie mozesz powiedziec , ze w takim razie chcesz sie odwdzieczyc i go zaprosic na kawe, najwyzej zmienisz lekarza

Gość gość
nie branie kasy to mały problem. on ją przytula !

Gość gość
16.56 To jak taka co kupczy ze niby chce zaplacic w knajpie ale tylko czeka zeby facet zaplacil. Faceci szybko takie wyczuwaja.Jak kobieta chce zaplacic sama to placi sama. Nie zmuszal Cie.

Gość gość
Gość 17.42 Ja nie kupczyłam, jeśli interpretujesz to w ten sposób to ok, ale nie jest tak jak myslisz. Nigdy, przenigdy go nie prowokowałam, ubierałam się bardzo skromnie nigdy nic wyzywającego, dyskretny makijaż(tylko rzęsy umalowane)A sytuacja jest rzeczywiście dziwna dlatego tu piszę :)

Gość gość
to może biednie i ubogo wygladasz i dlatego nie bierze.

Gość gość
Gość 17.36 :D Nigdy mi nawet przez myśl nie przyszło, zeby zapraszać faceta na kawę. Tym bardziej lekarza Tym bardziej ginekologa Tym bardziej że nie szukam przygód :)

Gość gość
Gość 18.37 :) Skromnie to nie znaczy ubogo ;-) Markowe ubrania, ubieram się z dyskretna elegancją. Należe do osób raczej majętnych, więc zupełnie nie o to chodzi.

Jeśli on cie interesuje jako mezczyzna lub np moglby ci sie podobac to po prostu nawiaz jakas relacje z nim rownierz i sie ciesz - bo na pewno on cie podrywa. Jesli ma zone - to olej go i daj mu swoje do zrozumienia tak samo jesli wogole cie nie interesuje. Dla mnie to nie jest normalne zachowanie gdy lekarz dzwoni z zyczeniami swiatecznymi i cie komplementuje...

Gość gość
Mycha muszę zmienić lekarza i to wszystko. Szkoda, bo bardzo dobry specjalista .

Gość gość
Tak sobie czytam i czytam :) Sama mam taką sytuację, ale nie pomyslałam, że chłopina może na mnie lecieć :O:O Ale jaja

Gość gość
A jak Ci to okazuje konkretnie . moja przzyjaciolka miala kiedys podobna sytuacje . trudni mi uwyerzyc by mowila prawde.

Gość gość
oni sa mili uczynni a kobiety mysla ze sa wyjatkowe.

Gość gość
"Mój" robi dokładnie to samo co doktorek autorki

Gość gość
moze to ten sam.:D moim zdanie wmawiacie sobie. moja przyjaciolka tez .omg. ona mowila ze on prawi jej komplementy i inne takie :D