Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co trzeba mieć, kim trzeba być, żeby zagwarantować sobie szczęście w miłości?

Polecane posty

Gość gość

Kim trzeba być, co trzeba mieć, żeby zagwarantować sobie szczęście w miłości?

Gość gość
Nie ma recepty na szczęście.Możesz być piękna ,wiotka i powabna jak to się mówi ,a i tak nieszczęśliwa.Piękne dziewczyny też mogą być samotne .Nie ma na to recepty.

Gość gość
Nie da się tego zagwarantować. Ja też nie mam szczęścia w miłości niestety.

Gość gość
zupelnie sie zgadzam. zawsze mialam powodzenie u facetow i to naprawde duze, ale szczerze to nigdy nie potrafilam zbudowac zadnej relacji nie potrafie zaufac facetowi zawsze jak kogoszaczynam poznawac to wiem ze on predzej czy pozneij odejdzie. tak wlasnie siadł na psyche mi rozwod rodzicow. odeszlam od meza z obawy ze to on mnie zostawi. od dwoch lat nie jestesmy razem a miesiac temu dopiero uzyskalam rozwod i juz po rozprawie byly maz zapytal czy to napewno to czego chce. od tych 2 lat jak jestem sama musialam zapelnic czyms czas swoje zycie . z mezem zylismy normlanie nie przelewalo sie ale tez nie biednie.starczalo nam na wszystko. teraz mam super prace , otworzylam swoj malutki biznesik mieszkam za granica kupilam dom (co prawda na kredyt) ale mam tez kawalerke w pl i wlasnie zmienilam samochod. miesiac temu mialam urodziny i zdalam sobie sprawe ze chcialam gdzies uciec sama przed soba a pomimo tego co teraz mam tak naprawde nie mam nic. nie mam faceta obok ktorego moglabym sie budzic co dzien rano , nie wiem czy jestem w stanie pokochac kogokolwiek i wiem jedno jestem cholernie samotna i nieszczesliwa.

Gość gość
facet nie ma na coś takiego szans, bo kobiecie zawsze będzie za mało.