Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ci DEBILE z POGOTOWIA muszą ryczeć sygnałem w nocy

Polecane posty

Gość gość

drogi puste o tej porze a ci DEBILE z POGOTOWIA właczaja sygnały dzwiekowe i zakłócają cisze nocna

Gość gość
trzeba zadzwonić po policję. skargę złożyć , napisać do tvn albo do helsińskiej fundacji praw Człowieka i jego ciszy nocnej

Gość gość
Ci "debile " jadą ratować jakieś życie .

Gość gość
No i co z tego ze jadą, wiem, to nie powód zeby RYCZELI syreną głośną na kilometr i budzili ludzi, nie muszą sie tym chwalić, niektórzy śpią przy otwartych oknach, po co ryczą skoro w nocy drogi puste? Szpanują? No słucham yntelygentów.

Gość gość
Broken dzieki za poparcie, bo juz szlag mnie trafia przez tych DEBILI, mam sporo lat i a komuny mieli nocą zakaz robic tego , teraz DEMOKRACJA i szpanują , jakoś straż pożarna umie właczyć tylko sygnały świetlne a te JEŁOPY z POGOTOWIA muszą dzwiek włączyc

Gość gość
niektórzy śpią przy otwartych oknach to se kup zatyczki. Ja tam akurat lubię ten dźwięk a w nocy śpię a nie pier... głupoty

Gość gość
To podaj adres pajacu podjade i puszcze ci na full przez cała noc syrene i twoim bachorom no czekam polski pustaku

Gość gość
nie mam dzieci, a mieszkam przy szpitalu, więc syreny mam po nocach, ba do tego lądowisko dla helikopterów. I żyję i nie cierpię na ból d....

Gość gość
do autora: zamnij piz/de podczłowieku

Gość gość
autor ma rację. Tu gdzie mieszkam po 22 jest cisza nocna i pogotowie czy policja może jechać tylko uzywając intensywnych świateł.

\a po to używają syren by ludzie wiedzieli, że coś się dzieje, by mogli się zbiec i być gapiami, ja np. bym chciała żeby u mnie dzwonili sygnałem, zawsze jestem pierwszym gapiem

Gość gość
dziś oooo dziekuje za głos z NORMALNEGO KRAJU, widac wałęsowska DUPOKRACJA to pipidówka europy i ściek , wiec szczam na polskie PSEUDOsłuzby a na takie karetki zycze zeby ludzie rzucali kamieniami dobranoc