Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na jaki program dajecie zmywarke ?

Polecane posty

Gość gość

kupiłam zmywarke bosch i jest tyle tych programów że nie wiem an jaki sie zdecydować a jakich wy na co dzień używacie programów do zmywania ?

Gość vlekkenduivel
Tez mam boscha. Wlaczam zawsze na 70 stopni i przyciskam vario speed. Uzywam najtanszych tabletek z Aldi, nablyszczacz to samo, sol tez mam jakas niemarkowa. Jak do tej pory dziala bez zarzutu, juz jakies 5 lat :)

Gość gość
w sklepie pan mi mówił , że najlepiej na uhf włączyć

Gość gość
ja mam program auto (zmywarka automatycznie decyduje o temperaturze czasie i ilości płukań na podstawie stopnia zabrudzenia naczyń) stosuje go zawsze i naczynia są domyte pachnąće czysta lścniące i pozbawione zarazkó to ejst chyba najprzydatniejsza funkcja w zmywarce-oczywiscie moimz daniem :) używam wielofunkcyjnyhc kapsułek finisch qantum powergell nei używam soli i nabłyszczacza poneiważ nie widze takiej ptorzeby od czasu do czasu kupujue płyn do czyszczenia zmywarki finisch i włanczam zmwyarke na 70 c

Gość gość
ja również kupuje kapsułki finish, ale bezwzględnia temperature zmwyania nastawiam na pozycje "max". To jest coś koło 80 c w d***e mam pieniądze i oszczędności na 1 miejscu stawiam czystość !