Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testujemy w sylwestra

Polecane posty

Gość gość
u mnie tak jak pisałam wcześniej dobre samopoczucie i zero objawów Czasem przyjdzie mi taka myśl że pewnie się nie udało ale poczekamy zobaczymy Test powinien być wiarygodny 1 stycznia :-)

Gość gość
Żołnierzyki,śluziki i co jeszcze,wy niedorobione c/i/p/y?

Gość gość
mam jedną coreczke i marzy mi się druga :-P

Gość jeszczemamnadziejee
robiłam dziś test i niestety negatyw a to już 42dc (choć cykle nieregularne zdarzaly się takie po 40 dni) ale czuję się inaczej niż zwykle i od półtorej tygodnia boli mnie brzuch tak jak na okres( w sobotę silne bóle myślałam , ze będzie @) nie wiem kiedy miałam owulację i czy w ogóle miałam seks w 15 dc 25dc 32dc mam jeszcze nadzieję, że owulacja się przesunęła i może by coś wyszło z tego 25 dc ale pewnie test już by dziś wyszedł

Gość nadziejaprysłaaaa
no i dziś dostałam @ i to z takimi bólami, że szkoda gadać a Ty robiłaś test?

Gość gość
ja mam jeszcze czas ale też nie widze dla siebie żadnej nadziei Testować powinnam 1 stycznia albo 2 stycznia Na bank jedna krecha będzie :-(

Gość gośćautorka
u mnie 10 dni od owulacji i test negatywny może to za szybko ale mam przeczucie że nici z tego i jutro przyjdzie @ Mimo to pozdrawiam mamusie starające się o rodzeństwo dla swoich pociech Życze sobie jak i wam żebyśmy następnego sylwestra świętowali we 4 :-))))

Gość gość
Ale durny temat! Testuje się, jak jest czas i powody. To może i ja się przetestuję (mimo okresu), bo sylwester, wrrrrrr:/

Gość gość
jak jest czas ---- otóż mi wypada termin okresu na sylwka jak sa powody ---- staram się o dziecko więc uprawiam sex w dni płodne ZADOWOLONA a może tylko udajesz analfabetkę :-P

Gość gość
ale o PÓŁNOCY?????? każdego dnia ktos testuje się, hello!

Gość gośćAUTORKA
hej dziewczyny otóż okazało się że jednak jestem w ciąży To dla mnie totalny szok bo byłam pewna że nic z tego nie wyszło HURA :-)

Gość testuje 6 stycznia
Super :)))) gratulacje :)))mialas jakies objawy do czasu testowania?podziel sie :)

Gość gość
Up

Gość gośćautorka
przeczytaj wszystkie wpisy gośćautorka W tej ciąży bardzo szybko pojawiła się oprócz tego co pisałam ból piersi Przy pierwszej ciaży pojawił się dopiero w 6 tc Czasami pobolewa mnie brzuch no i w czasie owu miałam mega silne opuchnięcie pochwy Sex odbył się około 2 doby przed owu i bałam się że to za długi czas i nie będzie szansy na ciąże a jednak W samą owu miałam wręcz niechęć do sexu co bardzo mnie zdziwiło bo zazwyczaj jest odwrotnie Jak na razie to chyba wszystko W ogóle mam wrażenie że ta ciaża będzie jakaś inna :-P mniej problemowa OBY :-))))))))) Pozdrawiam i powodzenia w staraniach

ja też czekam jeszcze nie testuje boję się może 6 stycznia dopiero okres na dzisiaj i jeszcze nie ma. Bardzo bym chciała żeby się udało.