Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z nadwaga sa bardziej mile i sympatyczne niz ze swietna figura kobiety

Polecane posty

Gość gość

Nie sa wymagajace troskliwe z dużym fajnym serduszkiem

Gość gość
Racja! Atrakcyjna nieraz wyżej sr/a,niż du/pę ma!A przy tym pstro w główce.

Gość gość
tez to zauwazylem, te ''fitnesski'' to zazwyczaj aroganckie lalunie, często feministki, beznadziejny material do związku

Gość gość
To ja coś napiszę. Mam wedlug skali bmi wagę na granicy normy, niektore wskazniki wskazuja na nieduza nadwage. Wiecie co? Podobam się, ale ten pozorny chlod i tak nie pozwala mi nikogo znalezc. Mam kompleksy, lepiej by mi było zyc wazac 10kg mniej,czyli 50kg. Coraz czesciej mysle, ze to waga jest moim problemem. Bo faceci maja wymagania z kosmosu. Zaden polak mnie nie chce. Bylam raz z obcokrajowcem, ale zerwalismy. to ja go rzucilam, bo byly za duze roznice. W dzisiejszym swiecie czlowiek z nadwaga, nawet lekka, ma ciezkie zycie.

Gość gość
Temat wymyśliła jakaś gruba krowa. Mnie podobają się szczupłe kobiety. A charakter i grube maja paskudny, co widać po założycielce tematu :classic_cool:

Gość do Agnieszka93
Lecz dalej kompleksy, miernoto :P

Gość gość
Nie prawda, znam grube i wredne wrrr

Gość gość
nie wiem czy ktorys z tych komentarzy o grubasach byl skierowany do mnie, ale nim nie jestem. Mam komplesy(jak sporo ludzi) ale wierz mi, do grubasa mi daleko. Poza tym nieduza nadwaga to nie to samo co otylosc. Pewnie, nie jest to dobre ani tez nie wyglada to idealnie. Zamiast zrozumiec, ze niektorzy moga miec problemy to lepiej wyzwac od grubasow, w koncu bycie s*********m zawsze jest fajniejsze. to smutne i takie nasze, polskie

Gość gość
Ale niestety większość otyłych, z nadwagą ludzi tak wygląda ponieważ ma zle nawyki żywieniowe i brak ruchu. Dodatkowo brak woli zmiany tych nawyków, za bardzo kochają jeść i są leniwi. Wygodniej się rozsiąść przed tv z paczką chipsów lub słodkościami niż wdziać dres i pobiegać. Jeżeli byłaby to tylko kwestia wyglądu to spoko, wyglądaj sobie jak chcesz, twoja sprawa. Niestety tu dochodzą kwestie zdrowotne i sprawnościowe. Sami z własnej woli (słabej) skazujecie się na choroby towarzyszące ludziom otyłym. Najgorsze jest to tłumaczenie się samemu przed sobą i usprawiedliwianie, jak np. w tym wątku.

Gość gość
Jestem szczupła, więc mam się roztyć, żeby nie uchodzić za wredną. Co za bzdura, kolejne marne tłumaczenie się.