Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 20 lenią dziewicą, czy tto normalne?

Polecane posty

Gość gość

tyle slyszy sie o dziewczynach, ktore traca dziewictwo w wieku 15-16 lat, a ja mam 20 i nadal nic. Nie dlatego, że nie miałam faceta, ale nie mogę się przełamać i zrobić tego z kimś, kogo nie kocham w 100% a chyba nigdy nie byłam naprawdę zakochana

Gość gość
ja mam tyle samo i też jestem dziewicą. Mam chłopaka, jesteśmy szczęśliwi. O seksie lubimy rozmawiać i fantazjować ale po prostu tego nie zrobiliśmy. On też jeszcze z żadną nie spał. mi to wgl nie przeszkadza. Jestem nawet zadowolona że wytrzymałam, mam chłopaka którego kocham i to z nim to zrobię. nie patrzę na stereotypy że w wieku 20 lat dziewica musi być brzydka albo nie mieć "brania" . Brzydka nie jestem, kilku facetów też za mną biegało. I nie mówię tego żeby podnieść swoją samoocenę ale po to żeby zaraz nie było komentarzy negatywnych. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Nie wiem :D Nawet żadnego oralu nie wspominając o pieszczotach? :D

Gość gość
tak, to normalne

Gość gość
nie mówię że nie ma żadnych pieszczot ;) często jak się tak dotykamy on się pobudza i mu "staje" ja tak samo się podniecam..;) a potrafimy jakoś inaczej się zaspokoić wlaśnie przez zabawy swoimi ciałami i pieszczoty ale po prostu jeszcze się nie kochamy. Może to kwestia tego że jesteśmy w związku na odległość i jak się spotykamy to nie mamy jakoś dużo prywatności bo każdy zawsze koło nas biega..;) ale nie przeszkadzam nam to, jest naprawdę cudownie ;) to chyba zależy od przywiązania do siebie i uczuć.

Gość jesteś chora lecz się
nie, to chore :O

Gość gość
Ja jestem facetem, bylem prawiczkiem do 21 roku zycia, wiec nie jest zle.

Gość gość
Jestes szczęśliwa w związku na odległość? Jak duża to odległość? Jak często się widujecie?

Gość gość
zapraszam do mojego innego tematu o takim związku "co szczerzze myślicie o związku na odległość " ;) tam dużo o tym rozmawiamy z dwiema dziewczynami które też są i chętnie odpowiemy na wszystkie pytania ;)

Gość gość
Nienormalne to są tak głupie pytania. Ja jestem z moim chłopakiem od 5 lat więc zdecydowałam się na ten krok, ale wiele dziewczyn w tym wieku dalej jest dziewicą. Nie każdy ma w końcu za sobą tak długi związek w tym wieku. A jak ktoś się puszcza po miesiącu znajomości to gratulacje :D W sumie to zastanawiam się gdzie niby te wszystkie 15letnie dupodajki, chyba w opowieściach. Jasne, że jest zawsze jakaś patola ale to pewien % a nie większość.

Gość gość
Adresatko nawet loda nie robilas, a czlonka juz widzialas i czy juz w rece mialas???

Gość gość
Nie uważam się za jakąś piekośc ale goniło za mną naprawdę sporo facetów,niezliwoczna ilosc jednak dziewictwo trzymałam prawie do 21 lat