Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi z muminków

Czy 25 lat to dobry wiek na studiowanie?

Polecane posty

Gość gość
to zależy czy chcesz te studia skończyć czy zacząć :D ja kończę :D a do 25 lat brakuje 2 lata niecałe :P I CHWAŁA BOGU

Gość gość
jak tam matura udało się?

Pedagogika dosc latwy kierunek, sama jestem na resocjalizacji. Zadna pora nie jest za pozna ale wyniki dowc slabe . Musisz na pewno pocwiczyc jezyk jesli masz problemy :-)

ja zaczęłam swoje ostatnie studia, jak mój rocznik skończył, bo w międzyczasie robiłam różne rzeczy, skończyłam m.in. studium policealne zaczęłam i skończyłam w wieku 30 lat magisterką :) trochę dziwnie się czułam, bo tu takie dzieciaki, ja już mężatka "na swoim" teraz trochę inaczej jest, młodzi szybciej sie usamodzielnią, więc tym bardziej - nie widzę problemu

Gość gość
warto sprobowac, lepiej niz potem pluc sobie w brode ze sie nie sprobowalo co nie?

Gość gość
Oczywiście, że to dobry wiek. Ja mam 28 lat i od roku studiuję w Wyższej Szkole Pedagogicznej im. J. Korczaka. Na uczelni mnóstwo jest dziewczyn grubo po dwudziestce, a nawet trzydziestce :) Świetne zajęcia i wykłady (studiuję na pedagogice, ale jest też pedagogika specjalna, polityka społeczna i praca socjalna), fajna kadra dydaktyczna, fantastyczna atmosfera. Zapisuj się, na pewno nie poczujesz się tam jak starsza koleżanka :)