proteinkowazyta 0 Napisano Sierpień 21, 2023 ja polecam z całego serca Meble Janas, bardzo dobra jakosc, wlasna pani architekt, ceny przyzwoite i robia swietne projekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Listopad 23, 2023 mi się super sprawdza piekarnik na wysokości oczu- nie trzeba się tarzać po podłodze, by do niego zajrzeć; sprawdzają mi się frezowane uchwyty w szafkach- są, ale jakby ich nie było- jest gładka powierzchnia, nie zbiera się syfek- tak jak dookoła normalnych uchwytów- a odradzam otwieranie szafek na klik- nawet najlepsze systemy padają, a poza tym co myjesz meble, to ci się szafki otwierają; czarny granitowy zlew blanco- super sprawa, z jedną, ale większą komorą i kawałek ociekacza; Duże znaczenie mają na pewno odpowiednie uchwyty kkuchenne, szczególnie, ze nie chodzi tutaj jedynie o wyglad ale i o wygodę https://uchwytymeblowe24.pl/galki-meblowe Warto jest zerknąć sobie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach