Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wyznaje mi miłość! Ratunku! Co ja mam robić?

Polecane posty

Gość gość
zniknij to nie żart zablokuj jego numer w komórce lub zmień numer tak by nie mógł się z tobą skontaktować gorzej jeśli wie gdzie mieszkasz i studiujesz powiedz rodzicom nagrywaj wasze rozmowy najlepiej by do rozmów nawet nie dochodziło nie wiadomo do czego taki facet może się posunąć jesli bedzie trzeba to zmień uczelnie, kierunek odrzuceni faceci w skajnych wypadkach potrafią być niebezpieczenie

Gość gość
No powinnaś już dawno stracić dziewictwo! ;)

Gość gość
No on wie gdzie mieszkam i gdzie studiuję ale chyba nic złego mi nie zrobi..

Gość gość
Ja nie jestem gotowa na bliskość z drugim człowiekiem. Boję się tego!

Gość gość
O Boże! :o Kobieto! Masz 20 lat czy 10? hahaha :D Chyba już najwyższa pora żeby Cię ktoś porządnie zbolcował kotku. :) Wiadomo... Ludzie boją się nieznanego więc może lepiej to poznaj? hehehe :)

Gość gość
powiedz rodzicom jeśli z nimi mieszkasz może coś ci doradzą wesprą, nagrywaj go dyktafonem miej świadków a potem na policję o stalking i sądowy zakaz zbliżania się w najgorszym wypadku

Gość gość
Porypało Cię? Facet nic jej nie zrobił i ma go na policję podać? Wyśmieją ją. :)

Gość gość
dobre w kit :D zgłosić faceta na policję bo podrywał kobietę :D powodzenia

Gość gość
Nie no z tą policją to już by była przesada chyba.

Gość gość
a dlaczego nie dasz mu szansy? sama napisałaś, że Ci się podoba i że lubisz z nim rozmawiać. może byłby fajnym partnerem i może warto się przełamać, zaryzykować i spróbować. Hmm? Nie skreślaj go tak od razu. :)

Gość gość
odrzuceni faceci są zdolni do wszystkiego jak odpuści to dobrze tylko co jeśli nie odpuści- gwałt, zabójstwo w afekcie, trzeba się bronić ja mówie o skrajnych przypadkach, sama miałam nachalnego adoratora ( obleśny 20 lat starszy żonaty dziad) nie mogłam się go pozbyć tak że sprawa miała finału w sadzie bo facet nie chciał odpuścić, twierdzić że nie znaczy tak i śmiał mi się w twarz, mówił mi o gwałcie ;(

Gość gość
Jaki gwałt? Jakie zabójstwo? Co Ty w ogóle gadasz? :o

Gość gość
zrozumcie to młoda dziewczyna dlaczego ma się godzić na coś czego nie chce tylko dlatego że facet się zakochał, dlaczego stawiacie faceta wyżej nad kobietę?, kobieta ma się na wszystko godzić bo w społeczeństwie jest przekonanie że facet to facet i wszystko mu wolno?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! autorko musisz być silna i nie rób nic wbrew sobie nie warto, walcz o siebie

Gość gość
Autorko czy ten facet ma żonę?

Gość gość
no przecież mówie że w skrajnych wypadkach to się zdarza nie mówie że to dotyczy autorki

Gość gość
Jak dziewczyna odrzuca miłość faceta to jest dobrze, ale jak on odrzuca miłość kobiety to jest śmieciem itp.. itd.. :o

Gość gość
przecież pisała że nie ma

Gość gość
Z tego co wiem to nie jest żonaty. Nie wygląda na takiego co byłby zdolny posunąć się do zrobienia mi krzywdy ale trochę mnie przeraził wyznając mi uczucia.

Gość gość
daj mu dópy i po kłopocie

Gość gość
a dlaczego autorka ma od razu na starcie skreślać go? może byłby fajnym partnerem i byłoby im razem dobrze. mnie się wydaje, że z autorką coś jest nie tak. boi się ludzi, boi się bliższych relacji z drugim człowiekiem, unika tego, ucieka przed tym.. to dziwne i nie zbyt normalne. autorka ma 20 lat a zachowuje się jak by miała 10. :o

Gość gość
Prześpij się z nim! Co Ci szkodzi? Może Ci się spodoba 😍

Gość gość
Każda NORMALNA dziewczyna cieszyłaby się z tego że facet o nią zabiega, prawi komplementy, wyznaje uczucia. Dziwna jesteś autorko. :o

Gość gość
no ale ona go nie chce nie kocha go i on nie interesuje ją jako mężczyzna czy to tak trudno pojąć

Gość gość
sama napisała że jej się podoba i lubi z nim rozmawiać..... :o

Gość gość
Przygotuj prezerwatywy, żel intymny, ładną bieliznę i zadbaj o depilację intymną, wypijcie razem trochę wina na rozluźnienie, a dalej pójdzie już jak z płatka i czeka was upojna noc. :)

Gość gość
Najlepiej zróbcie to w pozycji małżeńskiej! Połóż sobie pod pupę poduszki to łatwiej będzie mu przebić Ci błonkę. :) Dobrej zabawy życzę! :)

Gość gość
Powiedz wyraźnie, że nie, pewnie do niego nie dotarło, że go nie chcesz, niektórzy tak mają. Trzeba im bardzo wyraźnie powiedzieć, że nie, ani teraz, ani nigdy.

Gość gość
ty sa po rozum zadzwoń