Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydcy ludzie nie powinni uprawiać sexu

Polecane posty

a najlepsze ze obydwaj mi płacą za wyeliminowanie drugiego;) Jaki ten świat mały. Z paranoikami może wygrać tylko mega paranoik...Do usług:classic_cool:

co ze mna tez? ja sie śmierci nie boje. Ludzie nie są głupi. Wcześniej czy później sie wam skończy ta sielanka. Dlatego tak uporczywie ogłupiacie ludzi wszelkimi mozliwymi sposobami. Ze strachu, że sie pojawi jakiś mądrzejszy. Ale to wam nie pomoże. Jesteście przegrani. Nokaut już na starcie. lecicie po prostu jeszcze po ciosie

Gość Antonio Panderas
Niektóre dziewczyny muszą uprawiać seks z brzydkimi, bo przystojni ich nie chcą. Atrakcyjni tylko dla pięknych! Dla przeciętniar tylko brzydale zostają.

Gość gość
Ja bym nie mógł uprawiać seksu z grubą kobietą o brzydkiej twarzy a wiem że takie związki istnieją i jakoś ze sobą są. Wszystko zależy od podejścia. Co do genów to akurat np. otyłość często wynika z genetyki no chyba że się zagłodzimy.

Gość gość
aa to wspołczuje tobie seksu z gruba genetycznie :D:D:D haha

Gość gość
gość wczoraj brzydcy ludzie nie powinni sie zenic i miec dzieci

Gość dorota wp
seks sam w sobie jest obrzydliwy. zapachy, wydzieliny z pochwy i penisa, pot, stękanie jak przy zaparciach, fuj:-O i nieważne jak atrakcyjny jest organizm, który wyrósł na organie rozrodczym. aczkolwiek seks może sprawiać przyjemność, a co w tym jest najgorsze- brzydkim ludziom też;-)

Gość gość
Game over czy ty nie widzisz ze tych tematów nie zakładają "panowie"tylko te idiotki typu katarzyna ,karolina ..które to uważają się za nader piękne i zakładają takie debilne tematy.Nikt nie moze stwierdzić czy ktoś jest ładny czy nie bo o gustach się nie dyskutuje,a te tematy "niscy kontra wysocy "-to już faktycznie bokiem wychodzą.

Gość gość
a ty dorota co ?też się za taką piękna uważasz że nagle innych od brzydkich nazywasz?może iluzją żyjesz ,lusterka nie masz?

Gość dorota wp
a przymrużenia oka na końcu nie zauważyłaś/zauważyłeś/:-)