Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Metal jest wieczny

Polecane posty

Gość gość
no dobra nie dogadamy się :D miłego dnia idę sprzątać

Gość gość
a to, że ciebie nie rusza, to inna sprawa masz jakieś gusta, wrażliwość i ok nie zmienia to jednak faktu, że to był, podkreślam był dobry zespół i jeszcze jedno, to jest rock wyraźnie popowy to nie jest Siekiera https://www.youtube.com/watch?v=enxS811z5aQ

Gość gość
punk is not dead, głupia metal lasko :D

Gość gość
Piękna ballada "Zawsze tam gdzie ty" - to jest najbardziej dosadne wyznanie miłości w historii. Co dalej..."Mała Wojna" i jeden z moich ulubionych utworów: "Wciąż bardziej obcy"

"heh... bo kto z tak młodych w ogóle słuchał Kata" Ja słucham kata i znam różnych młodych metali co słuchają kata. Skąd ty sie urwałas, że dla ciebie to jakis zapomniany zespół? :) Przecięz grają cały czas świetne koncerty :) Kurcze wracam na kafe a tu miliard wypowiedzi, nie ogarne tego :(

Gość gość
kasia to pokazesz ten utwor?

I jeszcze to "ale Hunter na przykład miał/ma (nie wiem czy dalej są aktywni) dobre tekst" Kobieto, ten zespół w ciągu ostatnich 3 lat wydał 2 płyty, intensywnie koncertuje a ty "nie wiem czy dalej sa aktywni" :D Jesli twój kontakt z metalowym światem jest tak niewielki, to nie dziwie sie że myslisz, że metal umiera :) (choć Hunter uwazam akurat za słaby zespół z grafomańskimi tekstami ;) )

Gość gość
czy metal jest faktycznie wieczny czy kasiaszatanistka tylko p******i? bo dowodu na jego wiecznosc mi pokazac nie chce

Gość gość
Kasia - ja nigdzie nie napisałam, że metal umiera, po prostu nie wiem co słychać u Huntera - Moor.

Gość gość
nie widzialem. Pokaz :P

Gość gość
a ten jak chodzi ci o to wideo 2 godziny to za dlugoe

Gość gość
to jak za długie to siedź cicho i się nie wypowiadaj bo najwyraźniej nie jesteś zainteresowany. Teraz idź do mamy, poproś o kieszonkowe i kup sobie Metal Hammer albo chociaż Kerranga i dowiesz się co słychać na scenie metalowej.

"Kasia - ja nigdzie nie napisałam, że metal umiera, po prostu nie wiem co słychać u Huntera - Moor." Myślałam że jestes tą co mi napisała że metal umiera, bo "WIELCY" tacy jak gunsnroses czy metallica są juz starzy i za 10 lat nie beda grać :)

Gość gość
To wyslesz mi ten utwor? Da sie z toba w ogole porozmawiac na temat muzyki, czy tylko p********z a dowodow 0?

Gość gość
nie, ja się trochę później do rozmowy włączyłam :)

to posłuchaj tylko troche, matko, kaze ci ktoś słuchac 2 godziny? :P skoro chcesz jeden utwór to posłuchaj jeden utwór z tej płyty z linku :P Najkrótszy na płycie trwa 6 minut a w opisie filmiku na youtube masz napisane co do sekundy kiedy jaki sie zaczyna :P

Gość gość
Ale ja chce, zebys ty mi cos wyslala, a nie to co ktos wyslal :)

Gość gość
posłuchaj najpierw jedno, a potem marudź o inne.