Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

94 w biodrach przy wzroście 167

Polecane posty

Gość gość

To duża dupa? Najgorsze, że ja i tak mam głównie kości (odchudzam się troszkę, ale ważę 53, więc i tak mało), podejrzewam, że taką miednicę mam po prostu :(. I jak tu wyglądać drobnie..

Gość gość
Ja mam 166 i tez mam jakoś 92-93 i wcale nie mam dużej d**y,wręcz przeciwnie mam wąskie biodra.

Gość szaq
no niestety, kości sobie nie wytniesz, ale da się korygować sylwetkę ubiorem, poza tym, bądźmy szczerzy, mężczyźni lubią duże tyłki, to symbol płodności, na który podświadomie patrzą.

Gość gość
ja mam 94 (oczywiście mierzone na tyłku, w najszerszym miejscu) a wzrost 165 cm, nie mam kompleksów bo mam normalny, krągły tyłek.

Gość jakgwiazdynaniebie
Ja tez mam gdzies tyle. W talii mam ok.65. Wzrostu tez mam 167cm . ale wiekszy tylek jest spoko! Czasami tez mnie wkurza, ale ostatecznie ciesze sie ze go mam:) A narzeczony go uwielbia i zabrania cokolwiek z nim robic;) Tak wiec glowa do gory, jest dobrze!

Gość gość
opisz dokładniej swoją d...ę, to się będę mógł wypowiedzieć...

Gość gość
ale mój tyłek nie jest jakiś krągły, biodra też mam 'proste'. Ja mam zwyczajnie szeroką miednicę, ale bez wyraźnych cech kobiecych. Jeszcze te nogi krótkawe.. definitywnie wolałabym mieć w tyłku z 88-89

Gość gość
pokazałam mężowi to zdjęcie zapytałam, jaka figura najlepsza a jaka najgorsza. mąż wybrał tak jak sądziłam, panią pośrodku. a jako najgorszą wskazał tą najszczuplejszą :P ja jestem pomiędzy środkową i największą panią ale bliżej mi do środkowej jednak :P ja mam 166 cm, w biodrach 92 i wolałabym mieć więcej (biust 89, talia 68). mój mąż ma 33 lata

Gość gość
Ale jakie zdjęcie pokazałaś?

Gość gość
no i nie chce wkleić zdjęcia, uznaje za spam :-/ no to opiszę - pani 1 to figura rozmiar 34-36, pani 2 to rozmiar 36-38, pani 3 to jakoś 40-42

Gość gość
musisz dac jakis znak przed link typu . , ale nie zawsze pomaga

Gość gość
w 36 się nie mieszcze, w spodnie nigdy nie włażę :(. góra tak