Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna reaguje na to... wybuchem płaczu. :(

Polecane posty

Gość gość

Siema. Mam 23 lata, ona 21. Kochamy sie jakoś od 2 miesięcy. W styczniu minie rok naszego związku. Miałem trzy dziewczyny, ona jest czwartą z która się kochałem. Żadna na orgazm nie reagowała płaczem !!!!! :( A ta gdy dojdzie na początku grymas a potem płacz. Pytałem co jest, może za mocno, może trochę skrzywdziłem -ale nie ! Powiedziała że już tak ma i reaguje na to płaczem . Czy to jest normalne ? Czy któraś z pań tak ma ? Naprawdę boję się ,że zadaje jej ból i ją krzywdzę :( Pomóżcie jakoś...

Gość gość
może w przeszłosc***adła ofiarą przemocy seksualnej i teraz ma uraz psychiczny i tak reaguje

Gość gość
jestes chyba do d**y koleś

Gość gość
a ja slyszalam o takiej przypadlosci , ze kobiety placza podczas orgazmu jedno jest pewne musi mieć z******te orgazmy ,ze sa az tak intensywne :)

Gość gość
a ja slyszalam o takiej przypadlosci , ze kobiety placza podczas orgazmu jedno jest pewne musi mieć z******te orgazmy ,ze sa az tak intensywne :)

Gość gość
Ja tak miewam. Co prawda, bardzo rzadko, ale się zdarza. Wiem, że ciężko Ci przejść nad tym do porządku dziennego, ale naprawdę to nie oznacza, że coś złego się stało :)

Gość gość
Czyli mam się nie martwić ? I już "wkodować " to że tak bedzie przeważnie zawsze ? :P