Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Onaa_21_

Seks bez zobowiązań czy głębsze uczucie?

Polecane posty

Gość Onaa_21_

Mam mały problem, ponieważ nie mogę zrozumieć o co chodzi facetowi. On ma 23 lata - ja 21, znamy się niecałe 3 miesiace, nie spotykamy sie czesto ale dość dużo o sobie wiemy. Niestety na co dzień dzieli nas duża odległość i możemy spotykać się tylko raz na jakiś czas. Na poczatku była miedzy nami duża fascynacja i mysle ze obydwie strony liczyły na jakieś głebsze uczucia,jednak później ustalilismy ze związek i tak by nie wyszedł wiec umówilismy się ze bedziemy się spotykać tak luźno na sam seks. Ja się zgodziłam, bo mi to odpowiadało i myslalam o tym wczesniej a w sumie ta propozycja wyszła bardziej od niego. Przez długi czas pisalismy bardzo odwazne smsy, gadalismy co i jak bedziemy robic w łozku przez tel. a kiedy doszło do spotkania-zachowywalismy sie bardziej jak para. Poszlismy cos zjesc, trzymalismy sie za reke,pocałunki i to wszystko było z jego inicjatywy. Ja myslalam i tak sie nastawilam ze chodzi mu tylko o seks. A skonczylo się na tym ze seksu nie było(tylko dlatego że on do tego nie dążył i nie chciał), zrobilismy sobie nawzajem dobrze, było duzo pieszczot, całowania itd. Na koniec on powiedział że przemyslał to sobie wszystko i że on tak nie potrafi i że na seks musi być odpowiedni moment. A przez ten cały czas pisania smsow i rozmów (2-3 tyg.) był baardzo napalony i miał różne pomysły co bedziemy robić w łózku jak się zobaczymy, sam prowokował tzw sex-smsy itd. Teraz to ja nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć? Dodam że przyznał że stresował sie jak miał się ze mną spotkać zarówno za 1 razem jak i teraz-choć pewnie mniej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować