Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie kupil mi prezentu na świeta

Polecane posty

Gość gość
Tish, z tego, co ja wiem, to ty nie wiesz nawet na pewno, czy my chodzimy, co dopiero wspominac o naszych zwiazkach. Ktos sie zagalopowal chyba ignorancko, co?

Gość gość
Z wygody nie z wygody. Sadze ze raczej mialas sytuacje jak autorka, wiec odpuscilas. Nie wierze ze gdyby Twoj facet pod choinka zostawil Ci piekna bizuterie to nazwalabys to komercha. Wybacz.nie wmowisz mi.

Gość gość
A pozatym ja mowie o przypadku gdzie nie bylo ustalone " nie dajemy sobie prezentow" tylko o takim gdzie ustalenia nie bylo. I facet wie od miesiaca o prezencie dla niego i nie wysili sie nawet na jakis kosmetyk czy czekoladki. To nazywam ignorancja.

Gość gość
To, ze sie nie pluje o prezenty nie znaczy, ze ich nie akceptuje. I nie, nie mialam sytuacji jak autorka, predzej obydwoje mielismy taka jak jej facet, po prostu tego nie lubimy, i dlatego tu pisze, chce pokazac ludziom ze narzucona z gory zabawa w prezenty to w obecnej postaci zenada i niektorzy ludzie nie traktuja tego tak, jak wiekszosc.

Gość gość
Wiem, ze to nazywasz ignorancja. I chyba tylko ty tak to nazywasz. Inni wiedza, co to ignorancja, przynajmniej troche.

Gość gość
Ty sie ciesz bomoj chlopak to kupilmi duzego miska w sumie na ci mi ten.misiek chcialam.ubranko mojego nienarodzonego. Dziecka badz jaka ciepla bluzke a on mi kupil miska ktory mi sie nie przyda bo.i na co.

Gość gość
sprzedaj na olx

Gość gość
Co.sprzedac?

Gość gość
oj tam ja nigdy nie dostałam prezentu na święta, na urodziny moze ze 2 razy i jakoś zyję

Gość gość
Ja kupilam.starym po czekoladzie aoni nawet czekolady mi i bratu nie dali ja mam 24 lata narazie nie pracuje brat 19 i zyjemy

Gość gość
A wiecie co?? Dostalam na swieta super dopasowany prezent od mojego ukochanego, ja rowniez sprawilam mu fajny prezent z ktorego sie cieszyl i bylismy oboj***ardzo szczesliwi, i ba, mam pomysly na mnostwo innych niespodzianek dla niego ktore zrealizuje w przyszlym roku przy mniejszej czy wiekszej okazji:) robimy rozne rzeczy jako prezenty zaproszenia na kolacje, na masaze, jakies inne rozrywki, jak i te materialne, mnie cale zycie stresowaly prezenty bo nie umialam nic kupic zawsze myslalam ze wybieram ku pe :/ ale odkad poznalam go prezenty to przyjemnosc :) mysle, ze mozna miec takie pragnienia jak autorka i nie ma sie czego wstydzic i osadzac, ale jesli dla niego to klopot to polecam rozmowe na ten temat i zrezygnowanie z takich prezentow, moze niech zaprasza a kolacje po prostu? To tez mile i poswieca czas na znalezienie restauracji, zaplanowanie wieczoru :) moze w tym bedzie lepszy :) pozdrawiam