Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was w domu wasi BRACIA też nic nie muszą robić?

Polecane posty

Gość gość

My kobiety z**********y w domu od dwóch dni, ja , mama, babcia. A bracia nie muszą nawet paluszkim kiwnąć, co za durne wychowanie:-( U was tez tak jest w domu?

Gość gość
Jak jest u was w domu? też się wychowuje takie kaleki i ofermy życiowe poprzez nie wymaganie niczego??

Gość gość
moja mama dzisiaj do mnie żebym jej pomogła a ja że od tego se wzięła paśnika matka do paśnika mówi żeby jej pomógł a on że od tego ma dzieciaka sama została na placu boju i po co i tak nikt tego nie żre P.S. paśnik to mój ojciec nazywam go paśnikiem bo matka go upasała

Gość gość
u mnie w domu jest gorzej. my kobiety w polu na nich z**********y w chlewie chodujemy zwiezeta krwoy doimy karmimy poimy i swinki 2 razy dziennie. a bracia i tata piwko pija to meska praca ale im sie nie chce to nas ganiaja. Tak jest na wsi od wiekow i jeszcze ich nakarmic trzeba. oni sie obijaja wychodza kiedy chca i wracaja kiedy chca a potem awantury po pijaku. a jak cos nie jest zrobione na czas to pogania tata mame nawet do meskich rzeczy. TAK BYLO OD WIEKOW I TAK BEDZIE. kobiety zawsze miały wiecej pracy ktorej sie nie docenia

Gość gość
dodam ze mama i ja w tym roku musiałysmy przy wykopkach ciezkie wory na przyczepe ładowac a tata siedział wygodnie w traktorze. szkoda ze juz na wsi koni do wozu nie ma sama bym załadowała i zawiozła kartofle do piwnicy

Gość gość
chyba żartujesz z tymi wykopkami:-( nie no to musi być zart ze wy z***********e a tatuś w traktorku sobie siedzi:-(

Gość gość
A mowi sie ze to kobieta nie poradzi bez faceta a tu widac ze facet bez kobiety zginie. Wiec po to BOG stworzył kobiete!!!!!

Gość gość
Tak siedzi bo kłamie ze mu kregosłub boli. A jak sa zniwa to przyczep kilka trzeba rozładowac zyto wiadrami musimy wnosic bo inaczej sie nie da. Na wsi kobieta musi miec JAJA. tak juz jest. Babcia tez ciezko pracowała bo brat sie krztałcił a o gospodarstwo trzeba był dbac.

Gość gość
masakra:-(

Gość gość
Co wy myslicie ze kobiety jaknie było rownouprawnien to tylko sprzatały i gotowały owszem nie w polu zapiepszały itp

Gość gość
ta a w Biblii pisze że to facet powinien się kobitą opiekować i robić na nią :O

Gość gość
Z jednej strony to dumna jestem ze potrafie ciezko pracowac a czasem na plantacjach byłam w pracy np w niemczech w polu przy szparagach i zarobiłam kase było duzo kobiet ktore lepiej sie nadawały od facetow. A z drugiej strony to wstretne jak facet wykorzystuje kobiete.

Gość gość
"Co wy myslicie ze kobiety jaknie było rownouprawnien to tylko sprzatały i gotowały owszem nie w polu zapiepszały itp" x x x mylisz się bo to co pisze ta dziewczyna ze wsi to jest stary schemat równo uprawnienie daje kobietą większe prawa np. prawo rozwodu jak mąż cię leje albo jak ci nie pasuje dzisiaj kobieta nie jest uzależniona od mężczyzny niestety wciąż kobiety są dyskryminowane dostając mniejszą pensję od mężczyzn za taką samą wykonaną pracę

Gość gość
Mezczyzna moze kobiete wykozystac nawet do pracy ktura on powinien wykonywac a kobieta niw moze poprosic zeby kubek zmył bo odrazu FEMINISTKA i to obowiazek kobiety. A oni nas moga i im sie nie zazuca ze sa meskimi feministkami im wszystko wolno

Gość gość
to wina też kobiet że pozwalają sobie na takie zachowanie mężczyzn

Gość gość
co ty mozesz wiedzie ze krytykujesz kobiety ze wsi od dawna musiały pracowac czy były rownouprawnienia czy ich nie było. teraz juz nie tak bo troche jest mechanizacji. ale napewno nie siedza w mieszkankach jak kobiety w miastach

Gość gość
Ja tam cos słyszałam jak sie zyje na wsi i podobno one tez zapieprzaja. Jak ogladam jakies stare wiejskie filmy to tam widac ze pracuja ciezko.

Gość gość
Durne te matki , chowaja takie ofermy życiowe, potem z takim dziadostwem nie wiadomo co zrobić (najlepiej kamień u szyi i do wody)

Gość gość
Ale te chłopy takie są bo są tak beznadziejnie WYCHOWYWANI!:-( U mnie w domu zawsze tak było ze ja z siostrą pełno obiwiązków a bracholek siedział sobie w pokoiku i co najwyżej to pierdział w stołek. Nic ale to zupełnie nic nie musiał robic, nawet ze śmieciami to my musimy wychodzić. Dziś sytuacja- w kuchni stoję ja i bracholek, jest pełny kosz smieci. I do kogo mamusia się zwraca żeby je wyrzucić?? No oczywiscei ze do córeczki:-(

Gość gość
Jak siezko byc kobieta. Musisz ciezko pracowac. Wygladacjak nastolatka. Dogadzac facetom I myslec jak facet. I byc gzeczna.

Gość gość
to powiedz ze te smiecie sa ciezsze od zakupow a to facet musi robic.

Gość gość
A moj brat dzis sie zapytał czy mi pomuc wytrzec pułki z kurzu bo zobaczył ze mi ciezko ze wszystkimi obowiazkami to mi pomugl jeju tam 5 min starł. A babcia do niego CO TY CHŁOPIEC BEDZIESZ WYCIERAŁ jak mnie wkurzyło to. Z******TE SWIETA KURWA

Gość facet to zło
hahah no u mnie też babcia i matka mają takie podejście że kobieta ma robić a facetowi to nie wypada:-( Ja pewnie tu przebiję wszystkie opowieści o mężczyznach nierobach w domu.... Otóż u mnie w domu brat nie robi nic, kompletnie nic. Mieszkamy w domu, ojca nie ma wiec ja z mama robię wszytsko łącznie z odnieżaniem, koszeniem trawy, i paleniem w piecu. Wyobrazacie sobie to? Mało tego, moja mama tak dba o to aby synus się nie namęczył że nawet widelec mu do rączki podaje aby nie wstawał po niego:-( Jaja no nie?:-) Skąd jest tak durne wychowywanie synów? Może mi tu ktoś to wytłumaczyć?

Gość gość
Mamisie bronia synalkow .A szkoda ze tatusiowie nie bronia swoich córeczek np do brata nie powiedza ze to ciezkie i ty wynies albo do córki zostaw to ciezkie tobie nie wypada i zagoni do roboty brata. Bo mojej kolezanki brat nie chce nawet drzewa rabac idzie na piwo to ona musi bo tata karze. A ona słyszy ze nie wypada jej odmowic a jej brat to chłopiec to jemu wypada na piwo isc. I jej zostaje zapiepsz.

Gość gość
Bog w niebie nam to wynagrodzi. Pomudlcie sie i ofiarujcie swoje cierpienia kobiety Bogu

Gość gość
Rąbie drzewo bo braciszek ma inne ciekawsze zajęcia?:-( Nie no to już jest jakiś kosmos:-)

Gość gość
Durne te wychowanie to prawda. Bo chłopca powinno sie od małego uczyc ze to on jest od z********ania i uczyc zaradnosci. A tu wychodzi ze to kobieta jest zaradna a faceci to c***y zyciowe bez kobiety nie poradza sobie. Ale czy oni to docenia. Fajny temat autorka załozyła.

Gość gość
Kosmos ofszem bo mu wypada byc niegrzecznym i hlac piwsko. a kobiecie nie bo zeby tak zrobiła to wiadomo co ja czeka wiecie ............

Gość gość
hehehe a jak w filmie Swiat według kiepskich HALINKA z********a a FERDEK lezy z piwkiem przed tv. PRzykład polskich rodzin i MATKI POLKI