Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eaeaea

może jest tu jakiś chłopak, który chciałby porozmawiać?

Polecane posty

Gość eaeaea

ja mam 20, no prawie 21 lat..

Gość eaeaea
o wszystkim :) tak dla rozrywki.

Gość gość
tez ci sie nudzi? :classic_cool:

Gość eaeaea
troche się nudzi.. :) na pasterkę nie idę, leze w łóżku z laptopem i nie mam co robic, a spać sie nie chce. :) a Ty ile masz lat?

Gość gość
A co studiujesz?

Gość eaeaea
studiuję farmację :) chociaż nie wiem czy to był dobry wybór

Gość gość
troche wiecej :classic_cool:

Gość eaeaea
duzo mi to nie mówi ;p to powiedz ile ;p i czym się zajmujesz w zyciu? masz dziewczynę? żonę? czy jeszce nie znalazłeś odpowiedniej kobiety?

Gość gość
Jestem rocznik 86, mam 175 cm wzrostu, od maja z nikim się nie spotykam.

Gość gość
A Ty dlaczego jestes sama?

Gość eaeaea
no to jest między nami 8 lat różnicy.. :) a ja mam 168 cm wzrostu.. a czym sie w zyciu zajmujesz?

Gość eaeaea
miałam chlopaka ale chyba za bardzo sie zaangazowalam w ten zwiazek i zaczął mnie wykorzystywac.. wiadomo kochałam to chcialam dla tej drugiej osoby nieba przychylac, teraz widzę ze to bład.. jak to sie mówi młoda i glupia

Gość gość
Każdy to przechodził, też najpierw za bardzo się angażowałem, potem znowu udawałem, że mam wszystko gdzieś i też związek się rozpadł. A teraz jestem sam i czasami mi do odpowiada, czasami wkurza. Czym się zajmuję - jestem po budownictwie, pracuje jako technolog-konstruktor

Gość gość
skąd klikasz ?

Gość eaeaea
to chyba masz fajna pracę.. ja tez myslalam o budownictwie bo ciekawy kierunek i podobno latwo znaleźć pracę ale nie wiem jakie sa realia rynku. a skąd pochodzisz? jaka czesc kraju? bo ja pólnocny wschód ;)

Gość eaeaea
ooo odpowiedziałam na pytanie zanim je przeczytalam ;p północny wschód :)

Gość gość
ja chce pogadac

Gość gość
gość z 00:09 no to witam :) ile masz lat? jak minęła wigilia?

Gość eaeaea
gość z 00:09 no to witam :) ile masz lat? jak minęła wigilia?

Gość gość
Pochodzę z Wielkpolski. Z pracą nie ma problemów, na początku bałem się, że coś będzie niepasować i trzeba będzie przerabiać. Dzisiaj nie mam z tymk problemu, mimo, że prawie zawsze są jakieś nieprzewidziane problemy. Praca fajna, nie zamieniłbym jej na żadną inną. I co można uznać za trochę chore - nie mogę się doczekać w weekendy, kiedy w końcu bedzie poniedziałem i coś nowego do zrobienia. W sumie moją pierwszą pracą był staż w banku. Kończyłem inne studia, a praca w budownictwie wyszła trochę przez przypadek. Naoglądałem się amerykańskich filmów o giełdzie itd, a okazało się, że finanse są szalenie nudne i nie dają żadnej satysfakcji. Teraz przynamniej widzę efekt swojej pracy :D

Gość eaeaea
ja też uważam że finanse są nudne :) a jesteś brunetem czy blondynem? jaki masz kolor oczu?

Gość gość
Szatyn, oczy niebieskie To teraz ja zadam kilka pytań : Mieszkasz jeszcze z rodzicami, czy na stancji? Skąd pomysł o studiowaniu farmacji? Masz jakieś inne zainteresowania poza studiami? Tylko PRAWDZIWE zainteresowania, nie lubię, gdy ktoś pisze coś w stylu: film, sport itp

Gość boochajek
a ja mam inne pytanie jesteś łatwa tzn ile cie trzeba bajerować abys popuściła szparki?

Gość eaeaea
nadal mieszkam w domu, w prawdzie nie mieszkam w mieście ale do miasta w którym studiuje nie jest daleko więc dojeżdżam autobusem. farmację wybrałam bo jakoś mnie to interesuje, chemia, leki.. podoba mi sie to, jest ciekawe.. obawiam się tylko o to żebym znalazla dobra prace potem. innych zainteresowań jako takich nie mam, bo one sie u mnie czesto zmieniają.. ;p raz to raz tamto.. jedyne co sie nie zmienia to to, że lubie oglądać dobre filmy, takie z przekazem i dajace do myslenia... mogłabym po kilka dziennie :D (sory, wiem że nie lubisz jak ktos pisze o filmach ;p)

Gość eaeaea
boochajku oj długo, nie starczyloby Ci zycia zebys sie tego doczekał :)

Gość gość
To może spróbuję Cię podejść inaczej :p Wiadomo, nie będę się pytać czy podobały Ci się filmy typu Forrest Gump czy Skazani na Shawshank, bo znam odpowiedź. Osobiście uważam, że najłatwiej jest nakręcić dramat, a stworzenie dobrej komedii graniczy z cudem. Pewnie widziałaś filmy jak Życie jest piękne, Grand Hotel Budapest czy Powrót do przyszłosci. Który z nich odpowiadał CI najbardziej i dlaczego?

Gość eaeaea
Grand Hotel Budapest tego nie ogladałam przyznam szczerze :) wybieram życie jest piękne, bo to dosyć stary film i oglądałam go już dawno, i muszę przyznać że odpowiadaja mi takie klimaty, tak samo jak Lista Schindlera. Majstersztyk. oprócz tego, do moich ulubionych nalezą oczywiście 2 wyżej wymienione przez Ciebie oraz np. zielona mila, wyspa tajemnic, droga do szczęścia... :) a Ty masz jakies zainteresowania?

Gość boochajek
w zasadzie zacznijmy od tego czy ja bym tego chciał zapewne jesteś brzydulą ze wsi w dodatku studiujesz marny kierunek, po którym czeka cie marna praca i w zasadzie poza młodą doopą co ty możesz zaoferować takiemu biznesmenowi jak ja ?