Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eaeaea

może jest tu jakiś chłopak, który chciałby porozmawiać?

Polecane posty

Gość eaeaea
dzięki boochajku to bardzo miłe słowa.. ;p to życzę sukcesów zawodowych biznessmeniku :)bo patrząc po nicku pracujesz chyba w branzy erotycznej? może jestes tam szefem? tj. alfonsem? dlatego ciągle piszesz o doopie? :)

Gość boochajek
a cio interesuje cie ta branża ? jak chcesz możemy poklikać zacznijmy od tematu bułka czy motylek ?

Gość gość
Z tego typu filmów najbardziej podobał mi się Chłopiec w pasiastej koszuli. Niby zwykły dramat, widziałem go z 5 lat temu a do dzisiaj pamiętam całą fabułę. Co do zainteresowań ogólnie nie lubię współpracować z większością architektów, ale uwielbiam architekturę - szczególnie nietypowe połączenie stali ze szkłem, nie nudne budynki w kształcie prostopadłościanu. No i jestem fanem rowerów crossowych - w wakacje spędzam każdą wolną chwilę na rowerze. Spróbuję obstawić Twój gust muzyczny - lubisz Queen, Gun's n Rose's, RHCP, nie przepadasz za hip hopem, ale odpowiada Ci Paktofonika. Trafiłem w coś?

Gość gość
A co do filmu wyspa tajemnic to jak myślisz, główny bohater był pacjentem tego szpitala czy go wrobili w to, że jest chory psychicznie?

Gość eaeaea
są inne priorytety niż ta Twoja branża erotyczna.. :) ale źle trafiłeś.. zreszta pewnie nie jesteś żadnym biznessmenem tylko tak piszesz bo chcesz się dowartościować a tak naprawdę to sam jestes męską dz...ą i pewnie co noc ktoś Ci robi rewolucję w wiadomych miejscach i chcesz się tu dowartościować obrażając pożądnych ludzi :D haha.. tak mi przykro.. :( ubolewam nad Twym losem..

Gość eaeaea
myślę że on był tym pacjentem :) żył w swoim świecie i chyba faktycznie udało im sie go wyleczyć na koniec ale udał że paranoje wróciły dlatego zabrali go na ten zabieg lobotomii.. sam chyba tego chciał. tak wywnioskowałam. a co do gustu muzycznego to szczerze mówiąc to chyba nie mam okreslonego.. :p lubię to co mi wpadnie w ucho.. słucham perfektu, dżemu, budki suflera, ale też rihanny ;p hip hopu faktycznie nie lubie :) a jakie masz plany na Sylwestra?

Gość gość
Po filmie wybrałbym prawdopodobnie drugą opcję, ale wcześniej czytałem książkę i 1 opcja wydaje mi sie sensowniejsza

Gość boochajek
no to co mi możesz zaoferować poza młodą doopą ?

Gość eaeaea
ja wnioskuję tylko na podstawie filmu bo ksiażki nie czytałam.. a i przypomniał mi sie film atlas chmur.. tez jest wart obejrzenia. :) a jakie plany na Sylwestra? :)

Gość Chłopakzwawy
Mogę się przyłączyć?

Gość gość
Miałem wyjechać do Czech, ale nie ma śniegu, więc odpuściłem temat. W sobotę się dowiem, który ze znajomych zorganizuje sylwestra w domu, będzie to raczej spokojna impreza. A ty co planujesz?

Gość eaeaea
oczywiżcie Chłopakuzwawy :) więc co tam słychać ? jak święta?

Gość gość
Rodzinnie, starsze pokolenie wpadło do rodziców, potem z siostrą obejrzałem królestwo niebieskie (znowu) i world war z. A Tobie?

Gość eaeaea
a ja wybieram się na imprezę do baru ze znajomymi.. :) mam nadzieje że będzie udana :)

Gość eaeaea
oo lubię Królestwo niebieskie :) a u mnie tez rodzinnie, na spokojnie.. :) oglądalam kevin sam w domu po raz milionowy chyba ;p tradycja .. hehe. ile masz lat?

Gość DJ Trans
Też się przyłączę eaeaea uważasz, że jesteś ładną laską? jacy faceci Ci sie podobają? Jakie auta lubisz?

Gość eaeaea
niee.. ;p na Sylwestra ;p

Gość Chłopakzwawy
21, zdaje się że w Twoim wieku jestem.

Gość eaeaea
do Dj: no uwazam ze jestem ładna.. tak nieskromnie mówiąc. wiele osob mi to powtarza i ja sama tez to widzę :p chociaż za jakaś mega pieknosc sie nie uwazam. podobaja mi sie i blondyni i bruneci.. najbardziej zwracam uwage na rysy twarzy :) a co do samochodów to sie po prostu na nich nie znam ;p samochód to samochód nic specjalnego.. nie zaimponuje mi ktos bo jeździ najnowszym BMW.. to rzecz nabyta..

Gość eaeaea
Chłopakzwawy na to wygląda :) tzn. ja skończę 21 dopiero w styczniu, ale to juz niedlugo ;p a co robisz w zyciu? uczysz sie? pracujesz? :)

Gość Chłopakzwawy
Ej, uważaj. "Samochód to rzecz nabyta" W te wakacje zakochałem się w mustang club polska. Zarąbiści ludzie obojga płci, także już wiem że mogę kupić pierwszy samochód w wieku 30 lat, ale to będzie mustang

Gość DJ Trans
A musisz być w związku, żeby pójść z facetem do łóżka?

Gość Chłopakzwawy
Studiuję 3 rok Power Engineering na pw, jak pracuję to dorywczo, w wakacje, lub kilka godzin przez otto

Gość eaeaea
chłopakzwawy wiesz no kazdy ma swoje poglądy.. ja tylko napisałam jak uwazam.. dla mnie samochód to naprawde nic specjalnego :)

Gość eaeaea
do Dj: tak musze być w związku, muszę tę osobę kochac i jej ufać.

Gość Chłopakzwawy
Spoko. A Ciebie co asjonuje?

Gość eaeaea
tak jak juz pisałam wczesniej nie mam jako takich pasji :) często poswięcam czas na jakiś dobry film, a poza tym to raz siatkówka, raz fitness, raz ksiazka, raz serial i tak mi sie zmienia :)

Gość eaeaea
a Ciebie co pasjonuje? :)

Gość Chłopakzwawy
To może o czymś marzysz w takim razie?