Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eaeaea

może jest tu jakiś chłopak, który chciałby porozmawiać?

Polecane posty

Gość litościwy
tata cie zamyka w chlewie ze świniami ? musisz bardzo śmiedzieć :( biedna Martynko jak ci moge pomóc może cie uwolnić ?

Gość gość121
Sorry ! To się więcej nie powtórzy :) Wybaczysz ?

Gość gość
Wyluzuj Martynko, miałaś prawo poczuć się urażona jednocześnie nikt nie chciał Cię obrazić. Swoją drogą sam chętnie się dowiem jak u Ciebie z rolkami i łyżwami.

Gość eaeaea
np. celebre, luck... mam Ci wymieniać wszystkie nazyw perfum? na rolkach jeździłam jescze w czasach gimnazjalnych, a ana łyzwach w tamtym roku ostatni raz, bo teraz jakos nie maiałm jeszcze czasu na to i z tego co pamietam to całkiem nieźle mi to szło juz od samego poczatku ( miałam jakieś 15 lat gdy pierwszy raz jeździlam na łyżwach )

Gość eaeaea
litościwy chcesz byc moim księciem na białym koniu i mnie uratować jak w bajkch?? :P oj to słodkie ale nie.

Gość Chłopakzwawy
Ja 20, także na pewno świetnie jeździsz. Masz ochotę na zimowy narodowy?

Gość litościwy
zabije wszystkie świnie w chlewnie dla ciebie słonko i zabiore cie do swej krainy

Gość eaeaea
ok wybaczam Ci :P

Gość gość121
Dzięki, wystarczy jedna nazwa :) A jaki lubisz kolor ? Tylko proszę nie pisz, że niebieski ;)

Gość eaeaea
nie wiem byc może przyjade do Warszawy po sesji, ale to jeszcze nie wiem :) więc nie obiecuję póki co wspólnego smigania na łyżwach :)

Gość gość121
Uff, dzięki za wybaczenie :) W podzięce mogę Ci przesłać rafaello lub ptasie mleczko waniliowe, co wybierasz ?

Gość eaeaea
kolor czerwony :) i rafaello :) to czekam na przesyłkę ;p ok??

Gość Chłopakzwawy
To daj znać tydzień wcześniej, bo czasem tyle do przodu trzeba bilety kupować. Zawsze możesz wziąć ekipę na sylwka do baru w wawie. 2 osoby mogę za darmo przenocować. Gdybyś miała być zwierzęciem, to jakim i dlaczego?

Gość gość121
Nie ma sprawy, tylko musiałbym znać adres bo emailem raczej trudno przesłać ;) A masz rodzeństwo, jeśli tak to jakie i w jakim wieku ?

Gość eaeaea
na sylwka juz mam plany ale dzięki za zaproszenie :) może kieeeedyś, w przyszlości skorzystam.. nie mówię że nie :P hmm chyba chcialabym byc kotem.. jest zmyslowy, piekny.. chodzi własnymi drogami. a Ty chcialbys jakims być?

Gość eaeaea
oj no to bedę musiała sie obejsć bez tego rafaello ;( mam brata, starszy o 4 lata :)

Gość gość121
Miło się gawędziło. Spijcie dobrze. Kolega 'Chłopakzwawy' to fajny gość tak to wynika z tego co pisze. Skorzystam z okazji, że zaraz Nowy Rok 2015: życzę Wam ( Tobie Martyno i Chłopakowizwawy abyście otworzyli się na nowe doświadczenia i wyzwania aby Nowy Rok był jeszcze bardziej progresywny niż 2014. Szczęścia i powodzenia !

Gość eaeaea
dobra Kochani ja ide już spać.. :) miło bylo z Wami porozmaiać, dziekuję za wspólna konwersacje i taki odzew z Waszej strony. życzę dobrej nocki, której juz niewiele pozostało i może jeszcze kiedys sie odezwę.. paaa :)

Gość eaeaea
dziękuję i wzajemnie Gościu121, oby 2015 rok był lepszy od 2014 :) dobranoc :*

Gość Chłopakzwawy
Mam kilka zwierząt, gepard, sokół, żmija gabońska. Wszystkie charakteryzują się tym że nie używają siły a mają inne umiejętności, które czynią je wyjątkowymi. Zostawić Ci kontakt?