Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eaeaea

może jest tu jakiś chłopak, który chciałby porozmawiać?

Polecane posty

Gość gość
Każda dziewczyna mimowolnie zwraca uwagę na samochód chłopaka. Tak samo jak wygląd i pracę. Z resztą z facetami też tak jest. Nie róbmy z siebie ideałów niewiniątek. Dobranoc

Gość eaeaea
no ja 3 lata byłam z chlopakiem, który nie miał auta i co? nie mirz wszystkich swoją miarą gosciu :) dobranoc

Gość gość
To troszkę nudna jesteś szczerze mówiąc. No ale przynajmiej sympatyczna, będę leciał... Papa buzi buzi cmok cmok :*

Gość eaeaea
marzę o założeniu rodziny, tj ślub, 2 dzieci.. marzę żeby zrobićkariere zawodową.. takie pospolite marzenia. no i chcialabym byc szczęśliwa, kochać kogoś bezgranicznie i również odczuwać bezgraniczna miłośc.. :) a Ty o czym marzysz?

Gość eaeaea
ok dobranoc Gościu cmok cmok :*

Gość Chłopakzwawy
Ja raczej nic na stałe, lubię sobie pomajsterkować (zrobić tak żeby coś działało, co nie działa), salsę, choć nie tańczę z dobrze, kick boxing- może w końcu zbiorę się, żeby wrócić, trochę gotować, jak jest z kim, trochę chodzę na jakieś spotkania z rozwoju osobistego, różnie

Gość gość121
To masz marzenia jak harlequin-a, zejdź dziewczyno z obłoków na ziemię ;)

Gość gość
autorka to typowy cebulak ze wsi :(

Gość Chłopakzwawy
Nie mam marzeń, raczej plany, z różnym stopniem dopracowania. Jednocześnie poza tym że chciałbym mieć swoje ciemne oczy i 3 dzieci to może nie będę wspominał.

Gość eaeaea
no to ciekawie :) a masz już drugą połówkę?

Gość gość121
gość z napisał szczera prawdę, nudna jesteś i tyle w temacie...

Gość DJ Trans
rozumiem, ze nie jestes juz dziewica?

Gość Chłopakzwawy
Jakbym miał to nie pisałbym tego w sferze planów. Zasadniczo jestem gościem z którym jest ciężko wytrzymać, co często przyjaciółka mi wypomina.

Gość eaeaea
nie chcę schodzić na ziemię.. ;p potrzebuję kogoś kto mnie pokocha po prostu.. czy to takie dziwne lub głupie? każdy ma prawo marzyć o czym chce.. ;) marzeń nikt nam nie odbierze... no oprócz tego chiałabym zwiedzic cały świat, być w wielu miejscach.. robic jakies szalone rzeczy aale własnie z tą druga połówką i tyle.. :) i nie jestem zadnym cebulakiem :)

Gość eaeaea
Dj: no nie jestem :)

Gość gość121
np. jakie szalone rzeczy ? Podaj chociaż jedno danie, która samodzielnie od początku do końca przygotowałaś na już wczorajszą wigilię ?

Gość eaeaea
ej no ludzie nie oceniajcie mnie, że jesem nudna po kilku zdaniach które tu napisałam ;) trzeba najpierw kogoś poznać żeby takie rzeczy wnioskować na temat drugiej osoby ;p

Gość Chłopakzwawy
To gdzie najpierw chcesz bilet? Mnie zwiedzanie świata nie kręci. Może i jestem 3 epoki do tyłu jednocześnie powiedzenie byłem tu tu i tu nic dla mnie nie znaczy. Każdy snob który ma kasę może tak powiedzieć. To co mnie jara to powiedzenie na przykład, programowałem jądra linux-owskie w Singapurze, przygotowywałem komponenty w Sydney, poszukiwałem sponsorów w Dubaju i nawiązałem Współpracę z dystrybutorem w Calgary. A zwiedzanie jeśli, to przy okazji.

Gość gość
odbija ci z nudów na tej wiosce

Gość eaeaea
gość 121: np. skok na bungee, podróż po europie autostopem.. itp.. itd.. przygotowalam pierogi z kapusta i grzybkami i rybcie po grecku.. :)

Gość DJ Trans
A jak masz na imię?

Gość eaeaea
chciałabym na pewno pojechać do Francji, Włoch, Hiszpanii, Grecji, Indii ze względu na zabytki, i ciekawe kultury :)

Gość gość121
Pierogi, fju, fju, tzn., że wody na herbatę nie przypalisz ;) Czasami kupujesz gazety, jeśli tak to jaką ostatnio kupiłaś ? Jakie lubisz perfumy ?

Gość Chłopakzwawy
To co po roku na aklimatyzację w każdym z nich? Może jakiś erazmus?

Gość eaeaea
dj: Martyna :) a Ty?

Gość Chłopakzwawy
Martyna, ładne imię

Gość gość121
Martyna jesteś tam ? Szukasz na necie tytuły gazet i nazwy perfum ?

Gość eaeaea
no nie zdażyło mi sie jeszcze przypalic wody na herbatę. :) a pierogi sa przepyszne :) gazety kupuję rzadko.. kiedyś kupowałam Bravo.. ;P ale to było x lat temu.. :D czasami jesli juz kupuję to show, party. cosmopolitan ale to naprawde sporadycznie :D perfumy to zamawiam z katalogów.. :) gdy byłam młodsza lubilam te slodkie zapachy, teraz wolę te bardziej kobiece i zmysłowe :)

Gość gość121
A te bardziej zmysłowe i kobiece to np. jakie ? Jeździłaś kiedykolwiek na rolkach lub łyżwach ?

Gość eaeaea
takie uwagi są nie na miejscu.. ;/ tak wiesz akurat szukałam tego co mówisz.. :) bo nie znam żadnych gazet i żadnych perfum.. ;p siedzę zamknieta w domu na jakiejś wiosce i to cud że umiem sie obsługiwać komputerem a to ze mam internet to naprawde szczyt luksusu.. ;/ .. dzięki że tak mnie odbierasz ;p