Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfsargsadsdg

Długi związek, ślub, rozwód.

Polecane posty

Gość fgfsargsadsdg

Hej. Jestem z moim mężem w związku od 7 lat. Zaręczyliśmy się 4 lata temu, w sierpniu tego roku wzięliśmy ślub, a za trzy miesiące ma się urodzić nasz syn. Jednak moje małżeństwo to porażka. Ciągle się kłócimy. Nie możemy na siebie patrzeć. Wiem, że mąż mnie zdradził. Myślę o rozwodzie. Wstyd mi strasznie przed rodziną i panicznie boję się zostać samotną matką. Ale też nie wyobrażam sobie dalszego związku z moim mężem. Dziś wigilia, którą spędzamy osobno. Już dostałam wykład od rodziców, bo przyjechałam sama, a mam męża. Nie wiem co robić.

Gość gość
a czemu bierzesz całą odpowiedzialnosc na siebie za rozpad tego zwiazku? przeciez to wasza wspólna odpowiedzialnosc, mąż cie zdradza a rodzina ma jeszcze ciebie za to winic? to jakas porazka.. powiedz jaka jest sytuacja niech wiedza ze jestes raniona, ponizana, ze cierpisz a nie jeszcze beda cie opier ....lać za to ze jestes sama. Zobaczysz rok, dwa i znajdziesz kogos kto jest ciebie wart a tego buraka kopnij w d**e bo nie zasługuje na ciebie!!!

Gość gość
zastanawiajacy idiotyzm tego mesa, wie ze zdradzil, rozwalil rodzinę a i tak się kloci

Gość gość
wystarczyło powiedzieć, "przyjechałam sama, bo mnie zdradził". Wszyscy daliby ci spokój

Gość gość
w Polsce jak facet zdradził to i tak uważa się, że to wina żony - bo mu nie dawała tak jak chciał, bo przytyła 5 kilo, bo ubiera się nie tak, źle się maluje i nie podaje kapci w zębach

Gość gość
A dlaczego rodzinie nie powiesz prawdy? Myślę,że jakby wiedzieli to inaczej by na to patrzyli ;) chyba skrajnymi katolikami nie są,żeby mieliby Cię wykląć ?

Gość gość
Jak się dawało du/py przed slubem to teraż są efekty.

Gość fgfsargsadsdg
to się wszystko łatwo mówi, ale mi się całe życie posypało

Gość gość
Powiedziałabym rodzinie a syna wychowywałabym 50/50 z mężem. Ale ty pewnie będziesz typową żonką, zdradzaną, poniżaną, siedzącą w domu z dzieckiem, poświęcającą się dla dobra ogółu a na koniec i tak nikt nigdy tego nie doceni. Dla mnie zdrada to absolutny koniec wszystkiego a dziecka szkoda ale wychowywałabym je na pół z ojcem i starałabym się możliwie wszystko tak podzielić. Na pewno nie pozwoliłabym na zamknięcie się w domu z dzieckiem, zostanie samotną matką i siorbanie alimentów a później na starość sama bez pieniędzy za to samotna. Beznadzieja.