Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Co to znaczy, gdy

Polecane posty

nie chodzi o śmiałość i elokwencję, chodzi o zdanie sobie sprawy z pewnych stałych czynników. ja przez większość swojego życia byłem cipą która bała się kobiet

Mało, strasznie mało. Gdyby mnie zaprosil na kawe nawet na koncu swiata. Kurwa polecialabym Ale przeciez lepiej stac na niewiadomyn przez 2 lata :O Takze no. Zlozyl zyczenia, pisalismy z 4godziny, upil się, rano napisal i ze to przeze mnie, ale nie z pretensjami. Mozg rozwalony

A idę się napić, bo jak na tę nóżki patrze to mi się chce, a one tak daleko i takie złączone :-( I z nów przez ciebie winna ;-)

Jeśli się wstydzisz to daj mu jakiś sygnał bo same odpisywanie nic nie da, gdyż on może sądzić że traktujesz go jak przyjaciela. Jak daleko od siebie mieszkacie?

Gość gość
Zamknij ryj i wypierrdalaj

W sumie skoro przez 2 lata nic konkretnego niezainicjował to po co mam dalej marnowac czas z kims niedojrzalym. Sam pewnie nie wie czego chce kretyn :O

Witajcie z powrotem i Wesołych Świąt. Winna to moze powiesz nam czego ty chcesz, czego teraz szukasz?

Teraz szukam kiecki na Sylwestra :D Nie ma co się łudzić, nie bede czekac w nieskonczonosc. Mozliwe, ze poznam kogos bardziej konkretnego na imprezie sylwestrowej

To bierz go.:-) Co cię powstrzymuje? Trzymasz się zasady ze to on powinien cibie zrobić ten pierwszy krok.? Może jeśli w sylwestra nic nie znajdziesz to będzie sygnał :-)

On jest nienormaly nooo :D Nie trzymam sie tej zasady, ale skoro przez 2 lata nic nie robi to cos jest nie tak, tak wiec boje sie jego reakcji. Na dodatek jakby jednak nic nie chcial to kontakt by sie urwal i byloby mi smutno :( Dlatego lepiej poczekam do sylwestra ;)

Gość gość Baśka
Szfedacz jak po spacerku? Latasz po topikach i co magde zostawiłeś?

Gość gość
stężenie pedalstwa osiągnęło w tym temacie poziom krytyczny:classic_cool:

Boisz się zrobić krok do przodu ale oczekujesz ze on zrobi to samo. Pokaz ze jesteś nowoczesną kobietą i odezwij się pierwsza. Pokaz ze masz wieksze jaja od niego.

Gość gość Baśka
Szfedacz każdej prezenty dajesz? W realu też? Sprawdze cię, lubisz skakać z kwiatka na kwiatek ty oszuście j****y