Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Fantazje spełnione i niespełnione.

Polecane posty

Drogie Dziewczyny, drogie Panie! Na pewno gro fantazji spełniłyście :) Pochwalcie się waszą wyobraźnią i osiągnięciami :P Napiszcie też które fantazje męczą Was od najmłodszych lat ale nie macie odwagi albo możliwości ich spełnić. Może dopiero od niedawna uświadomiłyście sobie, że chcecie czegoś spróbować? :)

Gość gość
Peszą mnie mężczyżni. Patrzę na nich, rozmawiam i po chwili zaraz widzę oczami wyobrazni jak uprawiam z nimi seks, jak mnie biorą, jak sobie na mnie dogadzają. To bardzo utrudnia rozmowę bo mi się wydaje że onie wiedzą o czym myslę. To czesto są faceci, którzy wcale mi się nie podobają. To z fantazji. A w życiu to tak bez wstępnych fantazji trafiłam nieważne jak na seks party gdzie dałam się ponieść atmosferze i uprawiałam seks z mężczyznami i kobietami i nawet nie znam ich imion.

Gość gość
Hejka! Ja z reguły dążę do tego, żeby spełniać swoje fantazje. Nie wszystkie mogę, bo niektóre są bardzo... wynaturzone hehe ale staram sie robic wszystko, żeby je spełnić :)

Gość agusia2221
Mi od zawsze marzy się seks w brudnym, obskurnym miejscu. Chciałabym żeby ktoś mnie walił w uświnionej toalecie albo jakimś starym dworcu. Wiem, że brzmi to bardziej jak zywcem wzięte ze stronki http://xstory.pl ale marzeń i pragnien się nie wybiera :)

Gość gość
Autorka a raczej autor?! Kolejny malolat z reka w majtkach. Zal