Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabasko

Gdzie Ci mężczyzni, prawdziwi tacy?

Polecane posty

Źle! Źle!! Wszystko źle... to miało być tak, że jak ja się pojawiam to staje 😭

Gość blednygosc
a co to? :D

Z Zamczyska :D Fantazjo, poproszę o fantazję gdzieś gdzie jest ciepło :) To jest tekst, który aktualizuje się niestety co rok. ;)

Rycerzu booo ten nooo Zamek trzeba odśnieżyć :P W nagrodę deser lodowy przygotuję dla Ciebie.

no daje daje . pcha jak gooopiiiiiii. tam ni przeszkadza mu snieg. lubi kiedy jest slisko:P

Gość twoja fantazja to ja1
Bledny - ja jestem więc biorę i mam;-). Gorąca noc, oni otuleni sobą leżą i patrzą w gwiazdy.Nie! Może to. Ona kręci się po kuchni, wlosy w nieladzie pełne ręce mąki. On pyta: kochanie pomoc Ci? Ona:nie On: no to Ci pomogę.:-) Kręci się koło niej. Ona czuje jego zapach, ale udaje że to nie ma na nią wpływu. On zaczyna gładzie jej plecy biodra szepcze do ucha: kotku wiem jak na Ciebie działam daj się porwać. Dobra idę do pracy ludzie bo mi się sex marzy a musze się skupić.:-)

fantazjo :) nie mozna byc i miec nie w twoim wypadku. byc fantazją ? i mieć fantazję? no chyba ze sprawia ci przyjemnosc służyć. ale ok. nie moja rzecz moze napiszę tak podszedł i szepnął na uszko - bedziesz moją suczką? mam tak wielką ochotę na to by zatkać ci usta -mozesz sobie pomarzyć kochany. dziś ja cię skrępuję. mówiąc to pchnęła go w kierunku krzesła. Utytłana w mące wydałą sie trochę władcza. hmmmmm może być fajnie pomyslalem. osunołem sie na krzesło. podeszła. włosy miała w niełądzie, kosmyki zwisały jej na nosek, poprawiła i stało sie. na nosku zobaczyłem ślad mąki:D eeeeeeeeee jak ona ... ten no... nie wyglada wladczo, nie wyglada groźnie . ona... podniosłem sie i szybkim ruchem ręki chwyciłem ją i unieruchomiłem przyciskając do ściany -ejjjjjj -westchnela -nie wygladasz groźnie kochanie, nie boję sie ciebie dłonią unieruchomiłem jej ręce nad głową , a drugą odgarnąłem włosy, przetarłem nosek palcem, przyłożyłem usta do jej ust. czujac ciepło, oddech zblizyłem sie do jej ust. nieeee, nie pocałuje jej . wsunęłem drugą dłoń między uda. od razu zacisnęła uda. teraz tylko poczekam aż zacznie sie wiercic. wiem \że to lubi. wiem że lubi mnie czuc a ja lubie dominowac. spogladam jej prosto w oczy , jestem tak blisko ust, moge wszystko, moge pocałować, mogę rzucic na blat i wytarmosic w tej mące. wiem ze tego chce. ale... -kochanie podasz mi piwo bo wiesz zaraz zacznie sie mecz no:P:D

Gość gość
Błędny do wc poleciał się spuścić.

Bledny- Twoje myśli spelzly na niczym gluptasie;-). Jestem fantazja ale czy nie mogę jej mieć? Dlaczego? Jeśli chodzi o to piwo kochany, to przy tej ścianie nie myślał byś o piwie gdyby to była Ta ściana:-P. Tabasko zaciśnięte uda? Cholera o czym on mówi to chyba nie w tym zamku:-)

Rytmiczne zaciskanie ud jest bardzo pobudzające :P a jak tak dłużej będziesz rytmicznie zaciskać, to nawet krzyknąć z radości można.

Gdy chodzi o rytmike mogę się zgodzić, ale nie gdy chodzi o to by się bronić przed czymś. Tabasko na co to komu?:-D

Gość blednygosc
Fantazjo! nit ci tego nigdy nie zrobil? hmmmmm to fajne jest. Kiedy wsadze ci cala reke miedzy uda, kiedy dloonia chwyce za tlek a ty jakby odruchowo caciskasz sie na dloni. Uwielbiam kiedy siedraznisz sama ze soba pocierajac sie o nia. No nieazne jak ta moje piwo?

Słoneczko ty nie ucz matki dzieci wychowywać.:-D Źle się zrozumieliśmy, ale o odr****ch i odczuciach zawsze możemy porozmawiać:-)

Gość gość
Witaj bledny popołudniowo Skarbeńku :-)

Ekstra znowu na mnie wypadło? Zakładam, że nikogo nie będzie do pomocy

Więc nawet się seksownie nie wypnę licząc, że ktoś mnie w tyłek klepnie