Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabasko

Gdzie Ci mężczyzni, prawdziwi tacy?

Polecane posty

Gość twoja fantazja to ja1
Ciebie? Kobietę demon? Nie, chyba nie dam rady.;-)

Powiedziałam coś nie tak? Na usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że ja też mam demona za skóra. Tylko nie umiem go kontrolować.

Na smyczy Kochana :D tak się kontroluje demony. Fantazjo, smycz, kaganiec, klatka, kajdanki.. ;)

Ważę go krawatem ale się wymyka co dzień.

Mój demon w krawacie nie chadza ;) ale gdybym miała pod ręką, to co związać? Ręce? :) Nogi? -po co?.. Może na krześle? :D Usta? - nieee, potrzebne.. Oczy? - subtelnie A ty wiąrzesz jak? Windsor, Shell? :P

Gość myszolow
🖐️ dziewczyny 😘 Tab

Dobry wieczór Łowco, długo Cię nie widziałam ;) Wiaderko uzupełniałeś czy loty dalekie?

oooo jak uroczo :) Tab, czasem szybuję ponad pokojem gdy jest pusto skowronkami jesteście ;) wcześnie gasicie światło w komnacie

Jeśli pustki widzę to gaszę, bo monologów nie lubię prowadzić. Trzeba Łowco zatrzepotać skrzydłami, dziobnąć w ramię lub w szybę zastukać ;)

obiecuję poprawę Tab :) do tej pory uważałem, że skoro w komnacie błogi sen to nie ma co wszczynać larum zabłąkanego ptaszka :D :classic_cool:

Łowco jeśli zasnę, to śpię snem kamiennym do momentu gdy brutal-budzik nawrzeszczy jakąś piosenką w okolicy 6:00. :-o Nawet stado, ba! wataha zbłąkanych, zagubionych ptaszków mnie nie zbudzi. Jak zaskrzeczysz i tylko echo odpowie, znaczy, że to właśnie ten czas. Jak Króliczki? Dziś był nalot chomików, a Ciebie nie było; )

chomiczki mnie ujrzały :P to czmychnęły po kątach mógłbym się zwać chomikołów :D :classic_cool:

Wkręciły się w trybiki ;) Chomikołów ehmmm to brzmi dumnie. Tylko na posterunku od rana musiałbyś trwać. Cały etat+nadgodziny. Nie ma, że boli. :D

ech Tab a gdzie Twoja wyjątkowość :D każda lubi windę lustro wysokiego i od tyłu :D oczywiście o ile to prawda :P

Ojezzzuuu żeby mnie cytować na moim własnym temacie 😭 no przecież pamiętam co napisałam. Tu się ujawnia ta moja skłonność do gustowania w małych, zamkniętych pomieszczeniach :P Łowco, nie wiem co każda lubi ;) ale przynajmniej wiem do czego dążę :)

przyznaję się że w 75 % z Tobą się zgadzam :D nie gustuję w wysokim przystojnym, ale jeśli to wysoka zgrabna to w 100 :classic_cool:

A nie nieeee tu się nie pokryjemy, ja kobiety tylko lubię. Nawet jakby była wyższa ode mnie, a o to dosyć ciężko.;) Łowco, ciekawe jak Ty byś wypełnił ankietę:P

1)Gdzie pod prysznicem 2) Z kim z ognistą kobietą 3) W jakiej pozycji scyzoryk 4) Dodatkowe smaczki kajdanki :classic_cool: na dziś