Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci, czy wasze dziewki gola miejsca intymne?

Polecane posty

Gość gość

Czy ma to dla was znaczenie, czy jest na gladziutko, czy niestarannie wygolona, czy do polowy, czy wcale, czy wzorki, czy to obojętne? Z iloma dziewczynami spaliscie i jakie są wasze wrażenia pod tym względem? Do zonatych: czy wasze zony zawsze są tak samo wygolone?

Gość gość
Ja z zona co tydzien dwa uprawiamy seks i zawsze tak samo owłosiona wcale mi to nie przeszkadza przyzwyczaiłem sie, chociaż tak ogolona musi być super no ale.. Z jej wargami może niekoniecznie, ma dość.. duże Teraz sie za bardzo zwraca uwagę na takie coś, bo nie goli to co? Gorsza?

Gość gość
Ponawiam pytanie. Nigdy nie robiłem jeszcze tego z dziewczyna, jestem niezwykle ciekawy jak to wygląda i czy ha tez powinienem golić.. Bo jeśli ona tak, to ja nie?

Gość gość
Ja to robiłem z trzema z czego jedna z nich była ogolona, aczkolwiek w rowku miała włosy, dość długie, druga była zarosnieta, ale wyglądała, jakby sie golila jakieś dwa tygodnie temu. Włosy były w miarę krótkie, twarde, nie takie kręcone. Trzecia Totalny busz, i na cyckach tez. Jakiś dzik. No ale.. Była z nich najlepsza, a jaka ostra hoho, zapomniałem o tym buszu

Gość gość
Bobry są z******te innych nie uznaje

Gość gość
Grodzka podobno goli glanc papierem

Gość gość
Ale czy te z którymi sie ******iscie były gładkie czy nieeeeee??? Bo takie bylo pytanie heh ale zabawnis ze mnie napisałem "heh" chyba sie ze śmiechu posikam aaw orgazm ja p*****le ale super zaraz mnie w cosmos wystrzeli na saturn albo pluton dupon heh