Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku ponad 10 lat to obrzydliwość i patologia

Polecane posty

"Mi też nie podobają sie takie gierki kiedy facet bierze się za dziewczynę która mogłaby być jego córką." <><><> Jak 30 letni facet spotyka się z 20latką to Twoim zdaniem on by mógł być jej ojcem :O ? To chyba musiałby ją zrobić w wieku 9 lat... Moim zdaniem różnica pokolenia to 20 lat, więc nie widzę nic przeciwko związkowi w którym kobieta jest o 10 lat młodsza od faceta.

Gość gość
Osobiście znam taki przypadek kiedy 40letni facet bzyknął 20latkę, jak dla mnie to chora sytuacja.

Gość gość
wrecz patologiczna wspolczuje jej ojcu

Gość gość
jak 30 letni facet bierze sie za 20 letnia dla seksu to wiadomo bo na mloda d**e kazdy facet poleci. ale jak 30 letni facet wiaze sie na stala z taka siksa to sam jest niekumaty albo ma cos z deklem. inne uklady to 30 latek sponsor dla mlodej d**y

Gość gość
Czemu moje piękne gładkie i młode ciałko miałby dotykać jakiś pomarszczony owłosiony staruch? x mojeGO piękneGO gładkieGO i młodeGO ciałkA - jeśli już. Przydałoby się, żeby ci się mozg trochę bardziej pomarszczył :P

Gość gość
gość dziś wrecz patologiczna wspolczuje jej ojcu xxxxxx jej ojciec jest policjantem

Gość gość
to wiele tłumaczy - niższe warstwy społeczne

Przecież masa facetów w wieku 30-40 lat to bardzo atrakcyjni mężczyźni. Jakby mi się bardzo podobał ponad 40 letni facet to bym się z nim związała i miałabym głęboko w duuu/pie pseudomoralności autorki :D Ciekawe czy autorka odrzuciłaby zaloty faceta wyglądającego jak Brad Pitt, Vin Disela, Paul Walker (niestety świętej pamięci) lub Gerard Butler (wszyscy po 40stce ). Nie raz się zdarza, że faceci w tym wieku są 100 razy bardziej seksowniejsi od niedojrzałych i szczenicakich rówieśników.

Gość gość
To prawie jakby sie z ojcem bzykac. Bleeeee Poprosze przyjemniejsze tematy

Gość gość
do 15 lat jescze ok,powyzej to juz nie dla mnie

Gość gość
Sama mam 44 lata i wiesz co. BARDZO MALO jest atrakcyjnych mężczyzn w tym wieku, niestety. Zdecydowanie wole młodszych.

Gość gość
dyskusja sie stacza na temat ze 30 latek to zgrzybialy staruch.dla 30 latki to najatrakcyjniejszy towar, ale jak sie zwiaze z 20 latka to ona bedzie za 15 lat jeszcze kobitka w srednim wieku a on juz starym grzybem.trzeba brac pod uwage przyszlosc tak a propo, w wieku 29 lat 39 latek mi pasowal, ale w ciagu 3 lat postarzal sie mocno

Gość gość
Brad pitt jest przereklamowany nic specjalnego starzy faceci mnie nie pociagaja jestem mloda i piekna ci starzy to dla brzydul mlodych

Gość gość
Niestety ale mało jest zadbanych 50 latków. Niektórzy są ale są w mniejszości.

Gość gość
U mnie w rodzinie jest taki przypadek. Ona miała 19 lat,on 36. Minęly lata,ona jest ok 60 pełna życia,a on zgrzybialy dziadek.Tragedia. brrrrr...ona najchętniej by się go pozbyła.

Gość gość
po czterdziestce to już leci z górki

Gość gość
trudno szanowac kobiete ktora nie szanuje swojego meza i by sie go chciala pozbyc :/

Gość gość
Jestem trzydziestoletnim facetem i nigdy nie poleciałbym na 10 lat młodsze czy starsze. 5 lat różnicy to maksimum do zaakceptowania. Pociągają mnie tylko rówieśnice.

Gość gość
dlaczego trzymacie sie tylko wersji on starszy - ona młoda, sa tez odwrotne związki ona starsza - on młody i żyją sobie szczęśliwie

Gość gość
Takie młode k***wki to się w ogóle nie szanują,a faceci 40 letni to wykorzystują.

dyskusja sie stacza na temat ze 30 latek to zgrzybialy staruch.dla 30 latki to najatrakcyjniejszy towar, ale jak sie zwiaze z 20 latka to ona bedzie za 15 lat jeszcze kobitka w srednim wieku a on juz starym grzybem.trzeba brac pod uwage przyszlosc <><><> 40 latek to też nie jest jeszcze zgrzybiały staruch. Jasne, są faceci którzy w wieku 35 lat wyglądają już kiepsko i staro (przeważnie przez alkoholizm, nie dbają o siebie, albo po prostu geny i inne przyczyny). Ba. Są nawet tacy faceci którzy przez całe swoje życie wyglądają źle...od urodzenia znaczy się. Jakbym miała do wyboru przystojnego 40 latka a 30 latka ale paszteta z krzywym ryjem, to jak myślisz, którego bym wybrała ? Facet Szulim ma zaledwie 30 lat i wygląda jak kupa a taki Sean Connery w wieku 60 lat wyglądał milion razy lepiej niż ten cały Starak w wieku 25

Gość gość
A co powiecie na to? Jestem z kobietą 17 lat starsza juz od kilku lat Kocham ją a ona mnie Seks i codzienne sprawy są super Walczyliśmy z tym uczuciem dwa lata.. Ludzie się przyzwyczaili a obcymi staramy się nie przejmowac

Gość gość
Jeśli jesteście szczęśliwi, to oby tak dalej..

Gość gość
Jak ja poznałem byłem w rówieśniczym związku z dziewczyną, mieszkałem z nią Ona miała męża Przez nasze życie przetoczyło się piekło.. Jednak warto bylo

Gość gość
autorko, czyli jakby zaczął startować do Ciebie przystojny, bogaty, wykształcony i jeżdżący najnowszym mercem 40latek to rozumiem, że byś go odrzuciła ? Jasssneee...

Gość gość
Ja bym odrzucila nie gustuję w podtatusiałych facetach i nie mam mentalności utrzymanki.

Gość gość
no to pomijając aspekt finansowy. Jakbyś miała do wyboru 40letniego faceta wyglądającego jak Paul Walker a 25 latka nie wiele ładniejszego od Quasimono to byś wybrała tego 25 latka rozumiem ?

Gość gość
Teraz wyglada jak Paul Walker, a za 5 lat jak będzie wygladal? Na pewno blizej mu bedzie twojemu pradziadkowi, ktory potrzebuje pomocy, zeby zrobic siusiu, niz temu 25 latkowi...;) ot tyle w temacie

Ja bym odrzucila nie gustuję w podtatusiałych facetach i nie mam mentalności utrzymanki <><><> Jak się zwiążesz tak na stale z równolatkiem to on kiedyś też będzie tym "podtatusiałym facetem". Czy Tobie się wydaje, że czas stanie w miejscu i wiecznie będziecie młodzi ? I jak już on się stanie tym podtatusiałym facetem to on zacznie się oglądać za młodszymi za Twoim plecami a dla starszego partnera dłużej byłabyś atrakcyjna.